Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Hugh Grant, cutremurat de gestul fiului său. Copilul s-a rănit singur, sub ochii profesorului

Hugh Grant, cutremurat de gestul fiului său. Copilul s-a rănit singur, sub ochii profesorului

Un articol de: Beatris Ionita - 19 Feb 2021, 17:16
Hugh Grant, cutremurat de gestul fiului său. Copilul s-a rănit singur, sub ochii profesorului Monden

Hugh Grant s-a confruntat cu o problemă neașteptată în pandemie. Marele actor a povestit că fiii lui s-a adaptat cu greu noii realități, iar unul dintre ei chiar a făcut un gest extrem, sub ochii profesorului îngrozit. Mai exact, băiețelul, stresat de situațiile dificile pe care le-a trăit din cauza pandemiei și-a înfipt un stilou în față în timpul orei de matematică. 

În timpul unei videoconferinţe organizate de Screen Actors Guild, actorul a povestit că le-a luat doi meditatori copiilor lui - pe care îi plăteşte pentru a călători cu ei peste tot şi a face home-schooling. Astfel, în timpul unei ore de matematică desfăşurate acasă, unul dintre fiii lui Hugh Grant şi-a înfipt un stilou în faţă, de supărare şi frustrare că nu a putut rezolva o problemă de matematică.

"Fiul meu s-a rănit singur. Și-a înfipt în faţă un stilou, chiar sub ochii tânărului său profesor, pentru că nu putea rezolva o simplă problemă artimetică! Bieţii profesori, nu ştiau ce-i aşteaptă atunci când i-am angajat!", a spus el, citează okmagazine.ro.

Hugh are cinci copii cu două femei: o fiică, Tabitha şi un fiu, Felix, cu Tinglan Hong; iar cu producătoarea suedeză de televiziune Anna Eberstein are un fiu şi două fiice, pe 25 mai 2018 Hugh căsătorindu-se cu Eberstein.

Actorul nu a specificat, însă, care dintre cei doi băieţi ai lui a recurs la acest gest alarmant.

 

Cine este Hugh Grant

 

Actorul Hugh Grant este unul din marii romantici ai cinematografiei contemporane. Caristmatic, versatil, cu o privire năucitoare şi un zâmbet de Oscar, Hugh Grant este o prezenţă remarcabilă pe marele ecran. Talentul său actoricesc a fost întotdeauna ajutat de un fizic pe măsură, combinaţie care a făcut să suspine milioane şi milioane de admiratoare.

Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Citeşte mai multe despre:   hugh grant,   ranit