Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Îi vrea pe toți la pușcărie! Serghei Mizil, nervos pe cei care s-au îmbogățit din ”construcția” de autostrăzi (VIDEO)

Îi vrea pe toți la pușcărie! Serghei Mizil, nervos pe cei care s-au îmbogățit din ”construcția” de autostrăzi (VIDEO)

Un articol de: - 31 Mai 2017, 21:02
Îi vrea pe toți la pușcărie! Serghei Mizil, nervos pe cei care s-au îmbogățit din ”construcția” de autostrăzi (VIDEO) Monden

Toți cei care au făcut bani din așa-zisa construcție de autostrăzi ar trebui să ajungă la pușcărie, a susținut Serghei Mizil, în emisiunea Se întâmplă acum!, moderată de Tudor Barbu, pe B1 TV.

El s-a arătat revoltat că a străbătut Ungaria în aproape trei ore, dar 100 de kilometri pe Valea Oltului i-a făcut în mai bine de patru ore.

”Eu i-aș băga la pârnaie pe toți ăștia care au fost cu lovelele pe autostrăzi de la Revoluție până acum. Au făcut autostrada Ploiești-București, care se termină în centură! Eu fac opt minute până la centură și de la centură până în București o oră - o oră jumate. De ce au mai făcut aia? Am făcut o autostradă care se termină unde? La mă-sa? La noi e o japcă totală!”, a spus Serghei Mizil revoltat.

El a mai afirmat că ar fi fost bine dacă politicienii ar fi făcut măcar 20% din ce au promis, că românii sunt manipulați și că aproape toți politicienii sunt din FSN. 

Îi vrea pe toți la pușcărie! Serghei Mizil, nervos pe cei care s-au îmbogățit din ”construcția” de autostrăzi

Citeşte mai multe despre:   autostrazi,   puscarie