Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ileana Stana Ionescu, dezvăluiri INCREDIBILE după zeci de ani de căsnicie: „Eu și soțul suntem...” (FOTO)

Ileana Stana Ionescu, dezvăluiri INCREDIBILE după zeci de ani de căsnicie: „Eu și soțul suntem...” (FOTO)

Un articol de: - 11 Mai 2018, 11:27
Ileana Stana Ionescu, dezvăluiri INCREDIBILE după zeci de ani de căsnicie: „Eu și soțul suntem...” (FOTO) Monden

Actrița Ileana Stana Ionescu a povestit despre cănicia sa de 63 de ani cu actorul Andrei Ionescu și a menționat că este foarte fericită și că sunt „una și aceeași ființă”.

Pe 7 mai, la Alba Iulia, a avut loc Gala Uniter, unde au fost premiaţi actori mari ai României, printre care cuplul format de Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc, Horaţiu Mălăele, dar şi inegalabila Ileana Stana Ionescu.

Actriţa a primit premiu pentru întreaga activitate şi a urcat pe scenă, alături de Ion Caramitru, după care a fermecat publicul cu discursul ei: ”Îi mulțumesc mai ales unui om care vreme de 60 de ani a fost alături de mine: soțul meu, Andrei Ionescu. Am avut împreună o viață superbă, personală și profesională și vă doresc tuturor să aveți momente cel puțin la fel de frumoase ca ale noastre!”, a spus, emoţionată, actrița. Şi, deşi ar fi îndreptăţită să primească toate premiile din lume, Ileana Stana Ionescu a fost copleşită de distincţia care i-a fost acordată şi a declarat: “Am trăit multe bucurii pe scenă, dar așa ceva nu am mai trăit niciodată. Pentru acest moment extraordinar voi fi fericită până mor”.

Pe Ileana Stana Ionescu o vedeţi la Teatrul Naţional din Bucureşti în trei piese excepţionale, „Idolul şi Ion Anapoda” (10 mai, 23 mai şi 10 iunie), “Micul Infern” (12 mai, 26 mai și 2 iunie) și “Terorism” (17 mai), însă colaborează și cu alte instituții teatrale din Capitală. Și soțul ei este un mare actor, dar adesea i-am surprins pe Magheru, intrând la Teatrul Nottara, în calitate de simpli spectatori. Mergeau agale, de braț, îmbrăcați la patru ace, părând desprinși din filmele de epocă, în care eleganța era literă de lege. Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu s-au cunoscut la Reșița, unde actriţa interpreta primul rol al carierei, la 19 ani, în spectacolul „Şcoala femeilor“.

Andrei Ionescu îi era coleg de distribuţie. A fost o dragoste care a crescut în timp: „Eu eram amoreza, el amorezul şi uite aşa a început, pe loc, povestea noastră de iubire. M-am îndrăgostit de soţul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimaşă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte liniştit, calm. Probabil de aici şi legătura noastră foarte puternică!“.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu un fiu, Andrei Emanuel (47 de ani), de profesie medic. Tânărul lucrează în SUA, la Washington, și are, la rândul lui, o familie superbă. Nepoțelul Alexandru Luca este ce mai mare bucurie a celor doi actori

. „Noi doi suntem una și aceeași ființă. Am avut o mare şansă, care ne-a protejat pe amândoi. Dragostea, înţelepciunea şi prietenia au stat la baza relaţiei noastre. Soţul meu are un mare merit, e un tip  echilibrat, înţelept, mai calm, eu sunt mai explozivă. Suntem unul şi acelaşi, ca şi când am fi celălalt. Avem foarte multe lucruri comune, cred că acesta e secretul căsniciei noastre”, ne declara actrița, care de 63 de ani se bucură în fiecare clipă de căsnicia ei minunată.

 După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

Citeşte mai multe despre:   Illeana Stana Ionescu,   Andrei Ionescu