Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Lovitură DURĂ pentru Poliția Rutieră! Ilie Năstase a câștigat primul proces

Lovitură DURĂ pentru Poliția Rutieră! Ilie Năstase a câștigat primul proces

Un articol de: B1.ro - 07 Noi 2018, 23:31
Lovitură DURĂ pentru Poliția Rutieră! Ilie Năstase a câștigat primul proces Monden

Lovitură de teatru în procesul dintre Poliția Rutieră și legenda tenisului românesc.

Ilie Năstase a câștigat prima rundă cu autoritățile, potrivit cancan.ro.

În luna mai a acestui an, Ilie Năstase a fost implicat într-un mare scandal cu Poliția. A fost încătușat după ce oamenii legii l-au prins băut la volan și a refuzat să îi fie recoltate probe biologice. Marele tenismen nu a depus, însă, armele. Cu toate că, între timp, s-a ”lecuit” de condus, fostul lider mondial ATP pare mai hotărât ca niciodată să-și caute dreptatea. 

După ce fostul mare jucător de tenis a declarat război Poliției și a deschis mai multe acțiuni în instanță,  se bucură de o primă victorie. lie Năstase a câștigat primul proces cu Poliția Rutieră.

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au admis modificarea unuia dintre procesele verbale pe care oamenii legii le-au întocmit în urmă cu câteva luni și astfel sancțiunea pe care fostul sportiv a primit-o se transformă într-un simplu avertisment.     

„Soluția pe scurt: Admite, în parte, plângerea contravențională. Modifică procesul-verbal de contravenție seria PBY nr. 0173004 din data de 16.05.2018, încheiat de intimată, în sensul înlocuirii sancțiunii amenzii aplicate prin actul atacat, cu sancțiunea avertismentului. Atrage atenția petentului asupra pericolului social al faptei săvârșite și îi recomandă să respecte dispozițiile legale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București”, se arată în decizia magistraților. 

Citeşte mai multe despre:   Ilie Nastase