Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Imagini exclusive: CanCanTV a mers cu Monica Columbeanu la biserică!

Imagini exclusive: CanCanTV a mers cu Monica Columbeanu la biserică!

CanCan TV a aflat unde s-a mutat Monica Columbeanu după ce a fost dată afară de la reşedinţa din Izvorani! Reporterii au mers acolo luni seară şi au surprins imagini în exclusivitate cu Monica Columbeanu. Aceasta nu a dorit să ofere prea multe răspunsuri întrebărilor adresate de echipa emisiunii difuzate pe B1 TV şi s-a grăbit să ajungă la o biserică din apropiere.

Magistraţii au decis, luni, să-i acorde Monicăi Columbeanu custodia fetiţei pe care o are cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Decizia este valabilă până la pronunţarea divorţului. În urma verdictului, Monica Columbeanu poate merge la Izvorani pentru a o lua pe micuţa Irina.

Exclusiv: Acasă la Monica Columbeanu!


Reporterii CanCan TV au ajuns în premieră la apartamentul în care s-a mutat Monica după izbucnirea scandalului, cu doar câteva momente înainte ca aceasta să iasă din casă. Monica Columbeanu a refuzat să facă prea multe comentarii, s-a urcat într-un autovehicul împreună cu prietena ei Diana Haidinger şi a pornit, cel mai probabil, spre reşedinţa din Izvorani.

Imagini cu Monica Columbeanu la biserică


Pe drum, însă, Monica a făcut un popas la o biserică din apropiere, fiind filmată în permanenţă de CanCan TV. După câteva minute petrectue în biserică, Monica Columbeanu a ieşit să aprindă o lumânare, după cafre şi-a văzut de drum, refuzând în continuare să spună încotro se îndreaptă.

Monica Columbeanu, la ieşirea din biserică


Citeşte mai multe despre:   Monica Columbeanu,   CanCan TV,   Biserica Ortodoxa Romana,   custodie,   Irina