Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Imagini exclusive: Monica Columbeanu şi-a dus fetiţa la împărtăşanie!

Imagini exclusive: Monica Columbeanu şi-a dus fetiţa la împărtăşanie!

Monica Columbeanu şi-a dus fiica la biserică, duminică, pentru a primi împărtăşania. Cele două au mers apoi în parc, unde Irina s-a distrat alături de alţi copii de vârsta ei. Reporterii B1 TV s-au aflat pe urmele celor două în tot acest timp, iar imaginile surprinse au fost difuzate în exclusivitate duminică seară, la Ştirile B1 TV, de la ora 20:00.

Monica şi-a dus fiica la o biserică din zona pieţei Progresul, unde s-au împărtăşit împreună, după care Irina a fost dusă de mama ei în parcul Orăşelul Copiilor, unde a primit dulciuri, jucării şi cărţi de poveşti.

Monica a mers apoi cu fetiţa la mall, de unde cele două au cumpărat mai multe hăinuţe, după care s-au întos acasă, însoţite de o prietenă de familie. Acolo au fost aşteptate de mama Monicăi și de sora acesteia, Ramona Gabor.

Irina se află doar de câteva zile cu mama ei, după ce a fost luată de la Izvorani din custodia tatălui. Fetița va rămâne cu mama sa până la finalizarea divorţului, când se va stabili cine va lua custodia copilului.

Monica şi-a împărtăşit fetiţa
Citeşte mai multe despre:   Irina Columbeanu,   Monica Columbeanu,   Irinel Columbeanu