Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Imaginile care au revoltat lumea întreagă: Prințul William și Kate Middleton, îngropați de Amy Winehouse (FOTO)

Imaginile care au revoltat lumea întreagă: Prințul William și Kate Middleton, îngropați de Amy Winehouse (FOTO)

În vremuri de criză, fiecare şi face publicitate cum poate. Un ziar chilian a găsit o metodă cel puţin şocantă. Mai precis, a publicat nişte poze prelucrate în Photoshop în care artişti sau personalități decedate ar îngropa la rândul lor celebrităţi în viaţă.

Un exemplu: în prima imagine apar Prințul William și soția lui, Kate Middleton. Aceştia sunt îngropați de către Amy Winehouse, artista R&B care a murit anul trecut.

Metoda de promovare a făcut înconjurul lumii, iar cei mai puţin încântaţi de gluma morbidă au fost britanicii, care consideră că nu ar trebui folosită imaginea casei regale nici măcar atunci când se pune problema marketingului.
O altă imagine prezentată de ziarul chilean îl înfățișează pe Muammar Gaddafi îngropându-l pe fostul președinte egiptean Hosni Mubarak în deșert.

Nici Steve Jobs nu a scăpat de ironia jurnaliștilor chilieni. Fostul CEO al Apple, care a murit de cancer in 2011, apare într-o ipostază similară, îngropându-l pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, într-un décor ce pare desprins dintr-o lume post-apocaliptică.Foto: dailymail.co.uk