Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden În ce HAL a ajuns vedeta: Singură și TRISTĂ, pe o bancă, în parc

În ce HAL a ajuns vedeta: Singură și TRISTĂ, pe o bancă, în parc

Un articol de: - 09 Mai 2017, 17:30
Monden

Aplaudată de generații întregi solista de muzică populară Ștefania Rareș a avut parte de glorie dar a cunoscut și gustul necazurilor.

Duminică, o zi în care întreg orașul se bucura de weekend, Libertatea a surprins-o pe artistă stingheră, pe o bancă de pe Bulevardul Kiseleff, pierdută în gânduri și absentă. Telefonul părea să fie singurul obiect care o mai scotea din starea contemplativă, de parcă aștepta o minune.

În vârstă de 74 de ani, artista e văduvă de peste două decenii, moartea soțului aruncând-o într-o depresie căruia i-a făcut cu greu față. A trebuit să crească singură doi copii, iar o mâna i-a fost paralizată din cauza șoculuui suferit. A urmat o evacuare din casă cu scandal, care a fost retrocedată deși aparținea statului, un proces de lungă durată în urma căreia și-a pierdut tatăl, iar sănătatea proprie i-a fost șubrezită până în pragul unei intervenții chirurgicale de inimă.

Artista care a debutat în urmă cu 58 de ani și care a bucurat o țară întreagă cu cântecele și vocea sa minunate, merită să zâmbească din nou. Gânduri bune!

 

 

Citeşte mai multe despre:   depresie,   parc
 
Loading...