Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Înainte de Michelle, Barack Obama A CERUT DE SOȚIE O ALTĂ FEMEIE. Cine este și de ce s-au DESPĂRŢIT (FOTO)

Înainte de Michelle, Barack Obama A CERUT DE SOȚIE O ALTĂ FEMEIE. Cine este și de ce s-au DESPĂRŢIT (FOTO)

Un articol de: - 04 Mai 2017, 14:09
Foto: CBS News Monden

Pentru mulţi, nu doar din SUA, Barack Obama şi Michelle Obama reprezintă cuplul ideal: statornic și împlinit. Puțini știu însă că Michelle nu a fost prima femeie dorită de fostul președinte al SUA. Acesta ar fi cerut-o de soție pe o altă tânără, dar a fost refuzat, se arată în biografia „Rising Star”, scrisă de David J. Garrow.

Sheila Miyoshi Jager, o fată cu origini olandeze şi nipone, studentă pe atunci la antropologie, scrie The Telegraph.

”În iarna lui 1986, Barack mi-a cerut mâna, în fața părinților mei, când am mers în vizită la ei. Ai mei nu ne-au dat binecuvântarea, nu din motive rasiale, așa cum s-ar putea crede, ci pentru că eu nu aveam decât 23 de ani! ”, a povestit ea.

În acea vreme, Obama avea 30 de ani și lupta pentru interesele comunităţii din care făcea parte. În timpul liber, încerca să scrie ficţiune. Deja începuse să creadă că într-o zi va deveni preşedinte al Americii, fapt pe care i-l spusese şi iubitei sale, îşi aminteşte ea.

După despărțire, Obama a plecat la Harvard pentru a studia Dreptul, iar Jager la Seul pentru a face cercetare.

După primul an la Harvard, Obama a întâlnit-o pe Michelle Robinson la firma de avocatură unde aceasta muncea şi unde el devenise asociat. Curând, aveau să înceapă o relaţie serioasă.

Însă Jager nu a ieşit complet din peisaj. În scurt timp, a venit şi ea la Harvard pentru a preda. Au continuat să se vadă, deşi nu constant, în perioada 1990 - 1991. În cele din urmă, Jared a fost nevoită să recunoască faptul că îl pierduse pe Obama, că relaţia acestuia cu Michelle devenise una serioasă. De atunci, cei doi au mai vorbit rareori la telefon sau prin scrisori.

 

Citeşte mai multe despre:   Barack Obama,   Michelle Obama,   soţie
 
Loading...