Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Incinerarea Cristinei Țopescu: Ștefan Bănică Jr. a făcut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

Incinerarea Cristinei Țopescu: Ștefan Bănică Jr. a făcut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

Un articol de: B1.ro - 16 Ian 2020, 12:19
Monden

Printre personalitățile care au venit la cimitirul Vitan Bârzești din Capitală pentru a-și lua rămas bun de la Cristina Țopescu se numără și celebrul cântăreț Ștefan Bănică Jr, care în trecut a avut o relație amoroasă cu fosta jurnalistă.

Artistul nu a intrat însă pe ușa din față a crematoriului, ci a evitat jurnaliștii, intrând pe ușa din spate.

Ștefan Bănică Jr. a venit la crematoriu cu mașina, însă când a văzut mulțimea de jurnaliști, ar fi întors mașina și ar fi intrat la crematoriul Vitan Bârzești prin spate.

Conform ultimei dorințe a Cristinei Țopescu, aceasta va fi incinerată la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu), unde numeroase persoane au venit cu lumânări și flori pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

Jurnalista nu va avea parte de o slujbă religioasă, fiind considerat un obicei păgân de către Biserica Ortodoxă Română (BOR). De asemenea, deși s-a vehiculat că înmormântarea Cristinei Țopescu va fi una cu preot, se pare că acest lucru nu va fi posibil.

Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă în cavou, la cimitirul Bellu, după incinerarea care va avea loc joi, nu la Oradea, acolo unde locuiește mama regretatei jurnaliste.

 

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica Jr.,   Cristina Topescu
 
Loading...