Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Infirmier premiat cu distincţia de cavaler, dat afară după un scandal sexual cu o pacientă de 85 de ani

Infirmier premiat cu distincţia de cavaler, dat afară după un scandal sexual cu o pacientă de 85 de ani

Un infirmier britanic în vârstă de 64 de ani, care a primit districţia de cavaler pentru contribuţia adusă sistemului sanitar, a fost dat afară după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu o pacientă de 85 de ani, informează Daily Mail.

Totodată, Sir George Castledine, unul dintre singurii doi experţi pe probleme de sănătate premiaţi cu distincţia de cavaler, a fost acuzat că a primit mii de lire de la pacientele sale „vulnerabile”, fiind suspendat din funcţie luna trecută de către Consiliul Infirmierilor şi Moaşelor.

Sir George este căsătorit şi are trei copii, el fiind eliberat din funcţia de director executiv al Institutului de Îmbătrânire şi Sănătate, care ajută persoanele în vîrsă să facă faţă bolilor fizice şi psihice.

Femeia în vârstă de 85 de ani implicată în scandal primea consiliere psihologică de la Sir George, după decesul soţului ei, alături de care trăise timp de mai bine de 60 de ani.

Două dintre fiicele femeii au început să înregistreze convorbiri telefonice dintre aceasta şi Sir George, în urma bănuielilor că între cei doi ar putea exista o legătură.

În înregistrări, cei doi îşi declară dragostea unul pentru celălalt, iar Sir George spune la un moment dat că trebuie să meargă la sala de fitness pentru că altfel „nu aş fi capabil să fac dragoste cu tine”.

Cele două fiice ale femeii cred că aceasta i-ar fi dat bărbatului 6.000 de lire şi spun că aventura a lăsat-o pe mama lor devastată, ca pe o adolescentă.

Sir George a primit în 2007 distincţia de cavaler pentru serviciile aduse sistemului medical.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   sex