Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Informații șocante despre NUNTA secretă a lui ȘTEFAN BĂNICĂ Jr: Rochia MIHAELEI s-a rupt la biserică...

Informații șocante despre NUNTA secretă a lui ȘTEFAN BĂNICĂ Jr: Rochia MIHAELEI s-a rupt la biserică...

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 09:01
Informații șocante despre NUNTA secretă a lui ȘTEFAN BĂNICĂ Jr: Rochia MIHAELEI s-a rupt la biserică... Foto: cancan.ro Monden

Dezvăluiri incendiare despre trecutul amoros al lui Ștefan Bănică Jr. au ieșit la iveală! Cristian Brancu a vorbit în premieră despre momentul nunții celebrului interpret cu Mihaela Rădulescu.

Jurnalistul a vorbit despre un incident neobișnuit din timpul petrecerii, mai exact despre momentul în care rochia Mihaelei s-a rupt.

Nunta cu Mihaela Rădulescu a fost una ”absolut normală”, precizează Cristi Brancu pe blogul personal, numai că – din ceea ce spune Mihaela Rădulescu – ”ea a dansat la nuntă mai mult cu scena, pentru că Ștefan era pe scenă. Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt la biserică, iar Ștefan și-a cântat la propria nuntă.  Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc”, continuă Cristi Brancu, potrivit cancan.ro.

„Câțiva ani mai târziu, după ce Ștefan nu se căsătorește, dar are un copil absolut superb cu Camelia Constantinescu, prin 2005, Ștefan Bănică Junior e surprins alături de Andreea Marin. O relație frumoasă, care s-a sudat absolut extraordinar. Cum a fost căsătoria? O semnare de hârtie în Statele Unite… De data asta, în 2006, Ștefan Bănică Junior este în apogeul carierei lui. Cununia civilă se întâmplă într-un mod surprinzător, la Veneția, în fața a 25 de invitați care au fost chemați la o masă foarte frumoasă”, consemnează Cristi Brancu, iar apoi aduce în discuția relația lui Ștefan cu Lavinia Pârva. ”Devine oficială, în 2014, relația cu Lavinia Pîrva, care, după cum spunea Ștefan Bănică Junior, e femeia cea mai potrivită pentru că îi dă echilibru”.

Citeşte mai multe despre:   Mihaela Radulescu,   Stefan Banica Jr,   cristian brancu