Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ilie Năstase refuză să semneze actele în divorțul de Ioana Simion. De la notar vor merge la judecător

Ilie Năstase refuză să semneze actele în divorțul de Ioana Simion. De la notar vor merge la judecător

Un articol de: Maria Zărnescu - 21 Mai 2020, 19:59
Ilie Năstase refuză să semneze actele în divorțul de Ioana Simion. De la notar vor merge la judecător FOTO: Facebook: Ioana Simion Monden

Divorțul Ioanei Simion de marele campion Ilie Năstase a șocat întreaga țară. Deși totul părea că merge bine în mariajul celor doi, iar bărbarul în vârstă de 73 de ani se mutase la Constanța, se pare că Ioana și faimosul jucător de tenis nu se înțelegeau așa bine precum lăsau să se vadă. Bruneta ar fi depus deja actele de divorț, iar cei doi vor ajunge în fața judecătorului, după ce Ilie a refuzat să rezolve conflictul pe cale amiabilă, la notar.

La începutul lunii mai, vestea că Ioana Simion și Ilie Năstase își spun „adio” ținea prima pagină a tabloidelor. Bruneta și celberul campion s-au separat din cazua vorbelor grele pe care acesta i le-ar fi adresa, dar și a neînțelegerilor dintre ei, relata Click.ro la momentul respectiv.

Ioana a explicat în mai multe rânduri că și-a dorit o împăcare, însă comportamentul soțului său nu s-a schimbat, așa că a așteptat să treacă pandemia și să poată ajunge în fața unui notar. Surprinza însă a venit în urmă cu câteva zile, când Click.ro a anunțat că bruneta din Constanța și Ilie Năstase vor ajunge în fața unui judecător, pentru că bărbatul a refuzat calea amiabilă și divorțul la notar.

 

Ioana Simion și Ilie Năstase vor divorța la judecător

 

Soția lui Ilie Năstase anunța la începutul lunii mai că urmează să divorțeze, însă își dorea ca totul să se încheie repede, la notar, când avea să treacă pandemia. Se pare însă că cei doi foși îndrăgostiți nu s-au înțeles în această privință, iar Ilie ar fi refuzat să semnezele actele de divorț, așa că în loc de biroul lotarului, cuplul se va revedea în instanță.

Mărturia a fost făcută chiar de Ioana Simion, care susține că pentru actualul său soț, divorțul a părut inițial o glumă. „Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus bruneta din Constanța pentru Click.ro.

 

Bruneta și celebrul campion locuiesc separat

 

În iarna care tocmai a trecut, Ilie Năstase anunța că și-a schimbat domiciliul din buletin, de la București la Constanța, orașul natal al fostei sale iubite.

Motivul invocat la momentul respectiv pentru Libertatea.ro ar fi fost liniștea de care cuplul se putea bucura la malul mării și lipa paparazzilor care i-ar fi urmărit peste tot în Capitală. Decizia se pare că nu a fost însă una cu noroc, cel puțin nu pentru moment. În prezent, potrivit unor susrse apropiate care au explicat situația detaliat pentru Click.ro, Ilie Năstase ar locui în prezent singur în Mamaia, în timp ce Ioana s-ar fi mutat la rândul său în apartamentul pe care îl deține în nordul stațiunii.

Motivul divorțului, din cele spuse de brunetă sunt neînțelegerile și certurile dintre cei doi, dar și violența verbală pe care ar fi fost nevoită să o audă din partea soțului ei.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut cununia civiă anul trecut în luna aprilie. La aproape un an de la fericitul eveniment, a venit și vestea tristă a divorțului.

Citeşte mai multe despre:   Ilie Nastase,   Ioana Simion