Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ion Țiriac la PROMENADĂ în buricul Capitalei: Cine este doamna misterioasă cu care a ieșit miliardarul (FOTO)

Ion Țiriac la PROMENADĂ în buricul Capitalei: Cine este doamna misterioasă cu care a ieșit miliardarul (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 13 Noi 2018, 12:02
Ion Țiriac la PROMENADĂ în buricul Capitalei: Cine este doamna misterioasă cu care a ieșit miliardarul (FOTO) Monden

Atunci când ești milionar și e mai numești și Ion Țiriac, nu e de mirare că nici vârsta nu mai este un impediment când vrei să stai de vorbă cu o doamnă elegantă sau să iei prânzul în compania ei.

Deși ajuns la vârsta de 79 de ani, Ion Țiriac este un mare, mare cuceritor, căci nu degeaba are multe zerouri în cont, dar și o imagine impecabilă, pe care nici anii ce au trecut nu au reușit să o șteargă, potrivit spynews.ro.

Îmbrăcat la patru ace și cu o atitudine de domn veritabil, fostul mare jucător de tenis a luat prânzul în compania unei doamne misterioase, care nu s-a lăsat nici ea mai prejos.

Aceasta a fost îmbrăcată elegant, căci numai unul este Ion Țiriac și nu mari îți sunt șansele să mergi la brațul lui, să iei prânzul cu el sau să îți zâmbească.

După ce au fost martorii unui ospăț pe cinste la un restaurant de fițe din buricul Capitalei, Ion Țiriac și doamna misterioasă au fost surprinși în timp ce își luau la revedere.

Galant, fostul mare jucător de tenis a sărutat-o pe obraz pe aceasta, i-a zâmbit și a condus-o la mașina ei, după care s-a urcat într-un bolid de lux și a plecat și el pe străzile din Capitală, cu stomacul plin și o atitudine foarte relaxată.

Citeşte mai multe despre:   Ion Tiriac