Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Emoționant! Ce a cerut Anamaria Prodan să fie scris la mormântul mamei sale! Vei lăcrima și tu când vei citi (FOTO)

Emoționant! Ce a cerut Anamaria Prodan să fie scris la mormântul mamei sale! Vei lăcrima și tu când vei citi (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 19 Apr 2018, 09:42
Emoționant! Ce a cerut Anamaria Prodan să fie scris la mormântul mamei sale! Vei lăcrima și tu când vei citi (FOTO) Monden

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate cele necesare înmormântării mamei sale, Ionela Prodan, în ciuda oboselii acumulate și a durerii.

Impresara  s-a ocupat de funeralii şi de masa de la restaurant, dar şi de mormântul unde mama ei îşi va dormi somnul de veci. Tot ea a comandat colacii şi coliva care vor fi împărţite conform obiceiului.

Ionela Prodan va fi înmormântată, joi, la Cimitirul Bellu, lângă primul ei soţ Traian Tănase.

foto: click.ro

Siciriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan a fost depus, marţi, la capela Cimitirului Bellu, unde familia şi apropiaţii o plâng pe artistă. 

Regretata artistă de muzică populară va fi înmormântată în costumul popular, lângă primul soț, Traian Tănase, la ora 12.00.

La mormânt, Anamaria a vrut să fie scrise câteva versuri şi un mesaj extrem de emoţionant, acelaşi pe care vedeta l-a publicat la scurt timp după ce mama ei s-a stins la Spitalul Elias ţinând-o pe mână. 

Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

foto: click.ro

"Ridică fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu-i efemer 
În rest toate sunt trecătoare 
Pe a omului vieții cărare!

Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibile. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat", este scris la mormânt şi semnat de ambele fiice ale Ionelei Prodan, Anamaria şi Anca. 

Citeşte mai multe despre:   Anamaria Prodan,   Ionela Prodan,   traian tanase