Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Declarații CUTREMURĂTOARE despre IONELA PRODAN! S-a întâmplat imediat după ÎNMORMÂNTARE

Declarații CUTREMURĂTOARE despre IONELA PRODAN! S-a întâmplat imediat după ÎNMORMÂNTARE

Un articol de: - 03 Mai 2018, 14:28
Declarații CUTREMURĂTOARE despre IONELA PRODAN! S-a întâmplat imediat după ÎNMORMÂNTARE Monden

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre clipele dificile pe care le-a trecut atunci cînd și-a luat rămas bun pentru eternitate de la mama ei, Ionela Prodan.

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din '92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. Cel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul" a spus Anamaria Prodan pentru ”Vorbește lumea”, la Pro TV.

Ionela Prodan a murit în seara zilei de 16 aprilie, la Spitalul Elias din București, acolo unde era internată de pe data de mai bine de o lună, pentru o afecțiune gravă la pancreas.

Citeşte mai multe despre:   Anamaria Prodan,   Ionela Prodan