Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ionuţ Atodiresei, pasager într-o maşină furată din Ungaria

Ionuţ Atodiresei, pasager într-o maşină furată din Ungaria

Deplasare cu peripeţii pentru luptătorul K1, Ionuţ Atodiresei. În drum spre Timişoara, maşina în care se afla a fost oprită de un filtru al Poliţiei Rutiere, iar în urma verificărilor, oamenii legi au descoperit că autoturismul figura ca furat din Ungaria. Aşa că luptătorul K1 a trebuit să facă un popas de câteva ore la sediul Poliţiei din Drobeta-Turnu Severin, pentru declaraţii.

Luptătorul K1 era într-o maşină cu două fete, una dintre ele concurentă la Sexi Kombat-ul pe care Ionuţ Atodiresei urma să-l arbitreze la Timişoara.

De cealaltă parte, luptătorul K1 nu părea afectat de incident. Acesta, imediat ce a terminat de dat cu subsemnatul în faţa poliţiei, şi-a sunat un prieten pentru a găsi o altă maşină cu care să ajungă la Timişoara, la evenimentul la care era aşteptat.

„Eu sunt cu ele cu maşina ca simplu pasager, ne-a oprit radarul şi am fost reţinuţi să dăm declaraţii”, a spus luptătorul K1.

Optimismul lui ionuţ Atodiresei nu au avut niciun efect în faţa poliţiştilor, care au stabilit că maşina nu va pleca din sediul poliţiei, până când nu se va stabili dacă a fost sau nu furată.

După mai multe ore, cei trei pasageri ai autoturismului, cele două fete şi lupătorul K1, au trebuit să îşi mute bagajele în altă maşină.

Incidentul în care a fost implicat Ionuţ Atodiresei are loc la mai puţin de o lună de la scandalul cu maşini de lux furate, în care au fost implicaţi dinamoviştii Andrei Mărgăritescu şi Cristian Munteanu.

Ionuţ Atodiresei, cu două fete într-o maşină furată

Citeşte mai multe despre:   Ucraina