Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden RĂZBOI în familia Dolănescu! Ionuț îşi atac dur fratele: E o NULITATE! Replica USTURĂTOARE a lui Dragoş

RĂZBOI în familia Dolănescu! Ionuț îşi atac dur fratele: E o NULITATE! Replica USTURĂTOARE a lui Dragoş

Un articol de: B1.ro - 14 Iul 2018, 14:13
RĂZBOI în familia Dolănescu! Ionuț îşi atac dur fratele: E o NULITATE! Replica USTURĂTOARE a lui Dragoş Monden

Războiul dintre fraţii Dolănescu continuă, deşi procesul pentru succesiunea averii tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu, s-a încheiat în urmă cu un an.
Recent, Ionuț a avut o reacție de respingere la adresa fratelui mai mic, atunci când a fost întrebat ce părere are despre cariera de politician a lui Dragoș, în Costa Rica.

"Poate să ajungă și președinte în Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e același. Tata a fost și el parlamentar, iar lumea îl ține minte tot ca pe un interpret de muzică populară, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolănescu a fost deputat în legislatura 2000-2004)", a declarat, pentru click.ro, Ionuț Dolănescu.

În replică, Dragoș ține să-i amintească lui Ionuț că și el a încercat să facă o carieră în politică, dar nu prea i-a ieșit, din pricina unei gafe, pe care a făcut-o în plină conferință de presă (în 2008, Ionuț Dolănescu s-a înscris în Partidul Verde). 
”Se vede că îl roade foarte tare invidia. Și caracterul lui a rămas același, din câte observ! Nulitate? Lasă, că e el o mare valoare! Are puține cuvinte în vocabular”, a afirmat Dragoș Dolănescu.

El mai spune că n-a dorit să trăiască pe spatele și pe numele părinților săi. 
"În Costa Rica, numele tatălui meu nu spune nimic. Dimpotrivă, oamenii puteau să mă taxeze. Cum ar fi eu, să vin în România cu numele mamei mele, Valenciano, și să cer voturi? Câți m-ar fi votat? În Costa Rica am luat-o de la zero, am fondat de unul singur un partid politic. Prefer să-mi clădesc singur un nume. Pentru mine ar fi fost mai ușor să trăiesc în România și să fiu băiatul lui tata și să fi trăit o viață mult mai lejeră și mai liniștită, dar am vrut să-mi fac singur un drum pentru mine și pentru familia mea, nu să fiu în umbra părinților. Spre deosebire de Ionuț, eu am reușit să fac aici ceva, fără să fiu băiatul mamei sau al tatălui. Să fim sinceri, dacă el nu era fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu, cine credeți că îl băga în seamă? Aș fi fost curios ce făcea dacă era un tânăr artist, care o lua de la început și nu purta numele celebru al părinților. Probabil că trebuia să fie un mare talent ca să reușească și chiar să muncească pentru un nume în muzică, dar a avut noroc. S-a născut cu un nume celebru, dar o să fie toată viața în umbra lui tata, chiar dacă el nu mai este printre noi. Însă, dacă cumva în viitor o să sufere de lipsă de popularitate, eu cu mare plăcere o să-mi fac poză cu el", mai afirmă Dragoș, ironic.

Citeşte mai multe despre:   Ionut Dolanescu,   Dragos Dolanescu,   Ion Dolanescu