Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Ce plănuiește artistul să facă

Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Ce plănuiește artistul să facă

Un articol de: Catinca Giosanu - 29 Iun 2020, 21:11
Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Ce plănuiește artistul să facă Sursa Foto: Arhivă Monden

Cântărețul de muzică populară, Ionuț Dolănescu, intră în politică. Ce partid a ales acesta și care sunt planurile lui de viitor?

Fiul Mariei Ciobanu i-a uimit pe fanii lui cu schimbarea pe care a ales să o facă.

În prezent, Ionuț Dolănescu locuiește în Statele Unite, alături de întreaga lui familie. El s-a stabilit în America în urmă cu mai mulți ani. În State, acesta deține mai multe proprietăți pe Coasta de Est.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Decizia neșteptată a fiului celebrilor interpreți de muzică populară a fost dezvăluită chiar de un om politic.

 

 

În ce partid politic s-a înscris Ionuț Dolănescu și ce plănuiește să facă

 

 

În pofida faptului că s-a mutat din România, Ionuț Dolănescu s-a înscris în cadrul Partidului Docial Democrat (PSD). Fiul Mariei Ciobanu și a regretatului Ion Dolănescu pare să fi lăsat cariera lui în domeniu muzical pe un loc secundar.

Vestea că Ionuț Dolănescu a aderat în politică a fost confirmată chiar de către un lider al social-democraților.

 

 

”S-a alăturat echipei noastre!”

 

 

Liderul PSD, Corneliu Ștefan, a anunțat faptul că Ionuț Dolănescu s-a înscris în cadrul partidului pe care îl reprezintă. Potrivit primelor informații, se pare că deocamdată nu au fost dicuții pentru un proiect cultural căruia interpretului de muzică populară i s-ar potrivi ca o mănușă.

„Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand naţional”, a răspuns liderul PSD când a fost întrebat dacă Ionuț Dolănescu va intra în cursa pentru alegerile locale care vor aveda loc în luna septembrie.

În urmă cu ceva timp, faimosul artist a mai avut o tentativă de-a face parte din lumea politică. Acum câțiva ani, fiul  marelui interpret de muzică populară, Ionuț Dolănescu, s-a înscris în Partidul Ecologist, însă din cauza unei greșeli fatidice a fost nevoit să marcheze pe atunci o retragere timpurie.

Mai mult, prin înscrierea în politică, artistul va marca și o întoarcere în România, din Statele Unite Ale Americii, unde locuiește de câtiva ani de zile.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă“, a scris Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Corneliu Ștefan este și deputat în Parlamentul României.

”Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judeţul Dâmboviţa”, a mai spus Corneliu Ştefan, potrivit ştiripesurse.ro.

Ionuț Dolănescu este un familist convins. Pe lângă preocupările pe care le are de zi cu zi, artistul se îngrijește și de mama sa, Maria Ciobanu. La 82 de ani ai săi, celebra cântăreață a acuzat în mai multe rânduri probleme de sănătate specifice vârstei pe care o deține.

Ionuț Dolănescu a terminat Liceul de Muzică Dinu Lipatti, a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din București și Conservatorul Serghei Rahmaninov din Paris.

Citeşte mai multe despre:   Ionut Dolanescu