Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ipoteză ȘOC în cazul morţii Israelei: “Era ATACATĂ constant de această persoană! Nu cred că ea ar fi trăit...”

Ipoteză ȘOC în cazul morţii Israelei: “Era ATACATĂ constant de această persoană! Nu cred că ea ar fi trăit...”

Un articol de: - 12 Mar 2018, 18:38
Ipoteză ȘOC în cazul morţii Israelei: “Era ATACATĂ constant de această persoană! Nu cred că ea ar fi trăit...” Monden

Prezicătoarea Carmen Harra a oferit detalii șocante despre moartea afaceristei Israelei Vodovoz și a lansat o ipoteză șoc. Aceasta a precizat că Israela nu ar fi trăit mai mult de atât.   

„Părerea mea este că Israela era mult mai în vârstă decât ştia lumea. Eu cred că Israela avea cel puţin 73-74 de ani. Era un om cu o suferinţă fizică. Ea simţea că pleacă, a avut multe probleme şi karme nerezolvate. Acest om din viaţa ei a contribuit la deteriorarea ei fizică. Totul a afectat-o material. Dacă punem totul în balanţă, nu ştiu dacă această relaţie a fost un lucru pozitiv sau negativ, pentru că ea era atacată constant de această persoană. Ea nu avea, se pare, niciun sprijin moral sau sufletesc. Nu cred că ea ar fi trăit mai mult de atât. A ştiut că este timpul ei şi a încercat această izolare. Trecerea în lumea de dincolo este mai simplă în izolare,” a explicat Carmen Harra, potrivit click.ro.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Harra,   Israela Vodovoz