Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irina Columbeanu a fost mutată la o altă grădiniţă. Monica nu îl lasă pe Irinel să-şi vadă fetiţa

Irina Columbeanu a fost mutată la o altă grădiniţă. Monica nu îl lasă pe Irinel să-şi vadă fetiţa

Monica Columbeanu s-a mutat cu Irina şi cu sora ei, Ramona, într-o vilă dintr-un complex rezidenţial din Pipera. Mai mult, se pare că şi fetiţa a fost transferată la o altă grădiniţă. Între timp, Irinel Columbeanu îşi caută în continuare copilul. Toată ziua de marţi a colindat Bucureştiul în încercarea de a o vedea pe Irina. El a vorbit cu oamenii de pe stradă, cu avocaţii, cu inspectorii de la Protecţia Copilului, în zadar însă.

Monica Columbeanu se pare că deţine controlul şi doreşte să-i răspundă cu aceeaşi monedă omului de afaceri, care încă nu a reuşit să-şi vadă fetiţa.

Irinel a spus că Monica nu îi răspunde la telefon, şi că va lăsa totul în mâna autorităţilor pentru a-şi face datoria, şi pentru a-i furniza informaţii, ba chiar a-i permite să-şi viziteze fetiţa.

Monica Columbeanu a trimis un fax la fosta grădiniţă a Irinei, prin care anunţa că nu mai doreşte să nu o mai trimită pe Irina la acea instituţie şi că a transferat-o la altă înstituţie pedagogică de educare şi instruire a copiilor.

Avocatul Monicăi a spus că ea nu a pus nicio interdicţie în programul de vizitare a fetiţei şi că Irinel este liber să-şi vadă copilul, cu o singură condiţie: Monica să fie prezentă la fiecare vizită. Nu e de mirare că milionarul de la Izvorani îşi caută alertat fetiţa, în condiţiile în care acesta nu a mai văzut-o de vineri, de când Monica şi cea mică au dispărut.
 
“Eu ştiu că probabil se fac comparaţii între cele două situaţii: când Irina a fost la mine şi acum când este la mama ei. Dar situaţia nu este deloc aceeaşi, ea ştia că era la mine acasă, ştia cine o îngrijeşte. Irina mergea la grădiniţă”, a spus Irinel.

Între timp, inspectorii pentru Protecţia Copilului lucrează la raportul care va stabili dacă Monica va fi decăzută sau nu, din drepturile părinteşti, aşa cum a cerut Irinel.

Irinel, în căutarea fiicei lui

Citeşte mai multe despre:   Irina Columbeanu,   gradinita
 
 
 
Loading...