Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irina Columbeanu, încredinţată Monicăi după ce Irinel a ţinut-o şase ore într-un bar

Irina Columbeanu, încredinţată Monicăi după ce Irinel a ţinut-o şase ore într-un bar

Fiica soţilor Columbeanu, Irina, i-a fost încredinţată mamei după ce Irinel a fost surprins la începutul lunii martie ducându-şi fiica într-un bar, unde aceasta a petrecut ore în şir.

Potrivit magistraţilor citaţi de CanCan, aceasta este o dovadă a faptului că Irinel nu este în măsură să se ocupe singur de copil.

"Edificator este, în ceea ce priveşte faptul că Irinel Columbeanu nu este în măsură să se ocupe singur de creşterea şi educarea minorei, că la 1 martie 2011, după ce a luat fetiţa de la grădiniţă, a ţinut-o mai bine de şase ore într-un bar din Bucureşti", au declarat judecătorii , care au decis ca Irina să rămână alături de mama şi bunica ei.

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu s-a declarat scandalizat şi revoltat de decizia magistraţilor.

"Sunt scandalizat cum justiţia înţelege să administreze legea, e o hotărâre revoltătoare care nu ţine de nimic ce s-a depus la dosar privind presupusa maltratare a fiicei. O să-mi fac cruce şi să sperăm că Irina va trece cu bine aceste momente, care vă spun clar că nu-i convin", a declarat Irinel Columbeanu, a declarat Irinel.

După anunţarea deciziei judecătorilor, omul de afaceri a trimis un comunicat de presă în care a criticat motivaţiile magistraţilor, acuzându-I pe aceştia că ignoră dovezile de abuz asupra Irinei.

,,Tribunalul a ignorat cu bună ştiinţă înregistrările audio-video transpuse în scripturi, în care bunica maternă, într-o naraţiune de un dramatism sfâşietor, a povestit despre felul în care a fost «lovită» şi «maltratată» Irina de către mama sa, instanţa calificând cu rea-credinţă aceste adevăruri ca pe o invenţie a mea. (...) voi lupta până la capăt şi sunt hotărât să scot la lumina adevărul - că Irina a fost bătută şi maltratată de mama sa(...)",a declarat Irinel Columbeanu.

Cu toate acestea, Monica nu a reuşit nici până acum să îşi ia fiica de la Izvorani, acesta susţinând că fetiţa are rubeolă şi că nu poate ieşi din casă.

Citeşte mai multe despre:   bar,   Irina Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu