Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irina Ex-ASIA REACŢIONEAZĂ: „Am fost foarte gravidă, dar nu m-a întrebat nimeni!”

Irina Ex-ASIA REACŢIONEAZĂ: „Am fost foarte gravidă, dar nu m-a întrebat nimeni!”

Un articol de: - 01 Mar 2018, 18:12
Irina Ex-ASIA REACŢIONEAZĂ: „Am fost foarte gravidă, dar nu m-a întrebat nimeni!” Monden

Fosta membră a trupei ASIA, Irina Nicolae, a reacţionat la speculaţiile cum că ar fi apelat la o mamă surogat şi a precizat că nu e nici vorbă de aşa ceva.

Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt gravidă, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a întrebat absolut nimeni, niciun ziarist. Noi oricum nu suntem genul de cuplu care să se ducă la ziare să spune…domne, vom avea un copil. Dacă oamenii mă întrebau, le-aș fi spus, n-ar fi fost niciun secret. Fetița se simte foarte bine și e foarte cuminte. Râde tot timpul. O cheamă Scarlett Maria.Nu ne-am gândit la botez, pentru că soțul meu e foarte ocupat. O să vedem, probabil sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai, depinde de cum va fi el liber. O să-l facem aici, în Ungaria, unde locuim, dar nu se știe niciodată. Nu am hotărât nici măcar data. Oricum, va fi după Paște. Copilul trebuie să fie creștinat. Nu știm încă unde, aceste detalii vor fi puse la punct în curând. Micuța s-a născut pe 2 februarie, mâine împlinește o lună. Nu sunt atât de obosită pe cât s-ar crede, pentru că am un copil foarte cuminte, foarte bun. Pe cuvânt, doarme! Doarme chiar mult. Nu pot să spun că sunt foarte obosită. Oricum, dacă sunt, e o oboseală plăcută. S-a speculat că am apelat la o mamă surogat, dar nu e adevărat. Am fost foarte gravidă. Am avut o sarcină foarte frumoasă, am avut noroc. Nu mă pot plânge de absolut nimic” a explicat Irina Nicolae, citată de Cancan.

Fosta membră a ASIA a adus pe lume o fetiţă. Aceasta este căsătorită cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo din 2015.