Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irina Loghin, dezvăluiri inedite despre relația cu Benone Sinulescu, Florin Piersic și Ion Dolănescu

Irina Loghin, dezvăluiri inedite despre relația cu Benone Sinulescu, Florin Piersic și Ion Dolănescu

Un articol de: George Lupu - 19 Feb 2020, 13:31
Monden

De departe Irina Loghin este cea mai cunoscută cântăreață de muzică populară. Miercuri artista a împlinit frumoasa vârstă de 81 de ani și cu această ocazia a depănat amintiri despre colegii de scenă.  

Într-un interviu, Irina Loghina a făcut dezvăluiri uimitoare despre bărbații din viața ei, având în vedere că de-a lubgul timpului s-a speculat că doamna muzicii românești s-a iubit cu Benone Sinulescu, Florin Piersic și cu Ion Dolănescu.

De fiecare dată, Irina Loghin a negat că ar fi avut cu cei doi mai mult decât o relație de prietenie foarte sinceră. 

"S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte", declara artista cu ceva timp în urmă. 

Pe de altă parte, Benone Sinulescu a recunoscut că a fost îndrăgostit de marea artistă, dorindu-şi să-i fi fost soţie.

"Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a precizat Benone Sinulescu în urmă cu câțiva ani.

La rândul său Ion Dolănescu o numea pe Irina Loghin "Regina", ]ncerc\nd de mai multe ori să forțeze relația de prietenie.

“Toata lumea zicea că noi doi suntem împreună, însă nu a fost așa. El era îndrăgostit de mine, mi-a scris două scrisori de dragoste pe care le am și acum într-o cutie unde păstrez amintirile. Când l-am cunoscut, era militar în termen și a venit la ansamblu îmbrăcat așa. După ce am devenit colegi îmi spunea “Regina”, a povestit doamna muzicii populare. 

 

Citeşte mai multe despre:   Irina Loghin,   Benone Sinulescu