Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irina Truică: „Patricia Kaas mi-a vorbit despre relația ei cu soțul meu”

Irina Truică: „Patricia Kaas mi-a vorbit despre relația ei cu soțul meu”

Dacă în urmă cu câteva luni, Irina Truică, soția miliardarului Remus Truică, doar a dezvăluit că soțul ei a avut o relație cu cântăreața Patricia Kaas, la ultimul termen de divorț, aceasta a precizat că deține toate detaliile aventurii dintre cei doi, furnizate chiar de  franțuzoaică.

„Am luat legătura cu Patricia Kaas anul acesta, înainte de Paşte. Am avut o discuţie de câteva ore, în care mi-a vorbit despre relaţia ei cu soţul meu”, a declarat Irina Truică pentru Click.

Mai mult, aceasta a întărit articolele apărute în presă despre aventurile soțului ei cu diverse tinere: „Nu sunt speculaţii că Remus a fost cu Patricia Kass, cu Anamaria Ferenţ sau cu secretara sa de la Guvern. Sunt adevăruri”, a spus Irina Truică, marți, la ieșirea din sala de tribunal.

Potrivit sursei citate, surse apropiate cuplului susțin că Remus Truică i-ar fi promis cântăreței că o va duce la cei mai buni medici pentru a o ajuta să aibă copii.

„Patricia i-a spus că Truică se prezenta drept un important om de afaceri din România, care are numai o relaţie formală cu soţia sa. Îi promisese că va divorţa pentru ea. "Patricia era marcată de faptul că nu putea face copii. Remus Truică a încurajat-o şi i-a spus că ştie nişte doctori care o vor ajuta să rămână însărcinată", au declarat sursele.

Patricia Kaas i-ar fi spus Irinei că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat și că a observant că cei doi au probleme în căsnicie.

„I-a spus Irinei că îi pare foar­­te rău pentru ea, că o înţelege şi că şi-a dat seama că Remus nu are nici un fel de respect pentru femei. Nu pricepea cum putuse să se poarte aşa de urât cu soţia sa, o femeie atât de frumoasă, care îi mai dăruise şi doi copii. Observase încă din seara în care susţinuse concertul de ziua lui că o ignoră cu totul pe Irina. A doua zi, după petrecere, miliardarul i-a mărturisit că e dragostea vieţii lui, că o iubeşte de ani de zile", au mai spus sursele.

În luna martie, Patricia Kaas (44 de ani) mărturisea în cartea autobiografică detalii despre idila cu miliardarul Remus Truică, prezentându-l ca pe „ străinul care a invitat-o să cânte la vila sa, ce ştia pe lângă limba maternă, şi limba franceză”. Întâmplarea era integrată între alte dezamăgiri și suferințe ale cântăreței, legate de bărbații din viața ei.
Citeşte mai multe despre:   Remus Truica,   relatie