Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irinel a mers la Palatul Victoria pentru a cere ajutorul lui Boc în cazul fiicei sale

Irinel a mers la Palatul Victoria pentru a cere ajutorul lui Boc în cazul fiicei sale

Irinel Columbeanu a ajuns să ceară ajutorul premierul Emil Boc, pentru a obţine custodia fiicei sale. El a mers la Palatul Victoria şi a depus plângere faţă de situaţia în care se află fiica sa. În plus, omul de afaceri a anunţat că va depune încă o plângere la Direcţia Copilului a Sectorului 5, pentru că Irina ar fi fost plimbată seara târziu de bunica ei şi a fost trecută pe culoarea roşie a semaforului, pe trecerea de pietoni.

Între timp, Ramona Gabor a fost şi ea citată la Direcţia de Protecţie a Copilului, după ce psihologii au găsit uşa închisă la domiciliul din 13 Septembrie, în momentul în care au vrut să facă anchetă socială.

„Nu e vorba de o plângere, este vorba de o situaţie dramatică. Copilul meu a ieşit împreună cu bunica la ora 22:00, au trecut strada pe roşu, fără să mai vorbim de eventualele consecinţe. Copilul meu a fost hrănit cu snacks-uri la acea oră”, a declarat Irinel Columbeanu.

Între timp, Irina rămâne în grija mătuşii sale, Ramona, care a dus-o din nou, miercuri, la grădiniţă.

„Am grijă de fiica lui, îi dedic tot timpul şi nu este niciun sacrificiu pentru mine. Ar trebui să-i fie ruşine să facă tot felul de acuzaţii nefondate. Ar trebui să aibă respect pentru cea care i-a dat de multe ori mâncare fiicei lui, iar el stătea probabil la restaurant sau în cluburi”, a spus Ramona Gabor.

Irinel Columbeanu va afla de abia pe 23 mai care vor fi orele oficiale de vizită şi când îşi va putea lua fiica la reşedinţa de la Izvorani.

Irinel cere ajutorul premierului în cazul fiicei sale

Citeşte mai multe despre:   Palatul Victoria,   Emil Boc,   Irina Columbeanu,   plangere