Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irinel Columbeanu a depus plângere la Protecţia Copilului: Nu şi-a mai văzut fata de 4 zile

Irinel Columbeanu a depus plângere la Protecţia Copilului: Nu şi-a mai văzut fata de 4 zile

Irinel Columbeanu a depus, marţi, o plângere la Protecţia Copilului Sectorului 5 în urma căreia susţine că nu şi-a mai văzut feţia de vineri.

Omul de afaceri a reclamat faptul că Irina nu a mai fost văzută de vineri şi că din apartamentul în care fata acestuia locuieşte cu mama ei s-au auzit plânsete.

Irina este deocamdată în grija Monicăi, după ce prima instanţă îi încredinţase temporar custodia tatălui.

După o serie de scandaluri, lupta dintre Irinel şi Monica Columbeanu încă nu s-a terminat. Monica a depus la dosarul de divorţ acţiunea de partaj şi a cerut să fie pus sechestru asigurator pe bunurile dobândite în timpul mariajului.

De asemenea, mama Irniei doreşte recuzarea judecătorului în cazul divorţului de Irinel Columbenu. Motivul invocat de aceasta ar fi că acesta nu este imparţial şi că i.ar fi pus fiicei acesteia întrebări care ar fi indus anumite răspunsuri care l-ar avanataja pe Irinel în lupta pentru custodia fetiţei.

Avocatul Monicăi a declarat că în cazul în care nu este  aprobată cererea de recuzare a judecătorului este posibil să se pună problema unei strămutări a cauzei la o altă instanță.

Omul de afaceri a contestat dur acest demers, afirmând că aceste cereri ar fi doar subterfugii ale Monicăi care se teme că va pierde lupta pentru custodia Irinei.

Totodată, Irinel Columbeanu a mai precizat că nu este de acord ca Monica să păstreze numele de Columbeanu, considerând că "fiecare are numele lui şi soarta lui".

Citeşte mai multe despre:   Irina Columbeanu,   Irinel Columbeanu,   plangere,   Protectia Copilului,   Monica Columbeanu