Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irinel Columbeanu: Este anormal ca o firmă privată să analizeze starea Irinei

Irinel Columbeanu: Este anormal ca o firmă privată să analizeze starea Irinei

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost prezent, marți, în platoul emisiunii "Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV, unde a vorbit despre scandalul legat de custodia fiicei sale, Irina, pe care îl poartă cu Monica Columbeanu.

Irinel Columbeanu a declarat că nu se va duce în audiență la Emil Boc și că nici nu crede că acesta l-ar primi. "Am cerut verificarea activității Protecției Copilului Ilfov, este total anormal ca acest caz să fie analizat de o firmă privată", a menționat omul de afaceri, referitor la cererea către premier.

Irinel Columbeanu critică Protecția Copilului Ilfov


Directorul executiv al Direcției pentru Protecția Copilului Ilfov, Adrian Dumitrescu, a intervenit telefonic, în cadrul emisiunii "Evenimentul Zilei", pentru a preciza că analizele de caz au fost externalizate către o companie privată la începutul anchetei, existând o lege care obligă la folosirea unui personal calificat, dar ulterior au fost finalizate de psihologii instituției.

Dumitrescu a declarat că Protecția Copilului Ilfov are un contract cu șase manageri de caz, care se ocupă de cazurile instituției.

Directorul Protecției Copilului Ilfov face precizări


Sora Monicăi Columbeanu, Ramona Gabor, a explicat, prin telefon, situația Irinei din acest moment: "Irina Columbeanu locuiește la domiciliul neoficial al Monicăi Columbeanu".

Gabor a mai precizat că oricine poate verifica condițiile în care Irina locuiește și nu cred că sunt mai proaste decât cele pe care le oferea Irinel Columbeanu.

"Va reveni la sfârșitul acestei săptămâni", a informat Ramona Gabor vizavi de întoarcerea Monicăi Columbeanu în România, din Statele Unite.

Ramona Gabor: Irina locuiește în aceleași condiții pe care le oferea și Irinel


Vezi AICI ultima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Irina

Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   Irina Columbeanu,   Ramona Gabor,   Protectia Copilului,   Evenimentul Zilei,   B1