Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irirnel Columbeanu, executat silit. Fostul milionar a vândut cele două mașini de lux

Irirnel Columbeanu, executat silit. Fostul milionar a vândut cele două mașini de lux

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 10 Mai 2020, 14:46
Irirnel Columbeanu, executat silit. Fostul milionar a vândut cele două mașini de lux FOTO: Hepta.ro Monden

Irirnel Columbeanu era cunoscut drept unul dintre milionarii României, averea lui fiind cândva estimată la 70 de milioane de euro. Acum însă, fostul soț al Monicăi Gabor ar avea serioase probleme financiare. S-a mutat din luxoasa vilă de la Izvorani într-un apartament cu două camere de lângă București, ca mai apoi să se mute într-o altă prorpietate în Cartierul Colentina. În prezent, bărbatul în vârstă de 62 de ani se pare că trece prin momente grele, căci urmează să fie executat silit într-un doar de 3 milioane de euro, informează Cancan.ro.

Fostul soț al Monicăi ar avea de câțiva ani probleme financiare serioase, după ce a fost afectat de criza economică și a dat chix în afacerile cu materialul de construcții „columbenit”, numit chiar după el. Anul trecut, presa tabloidă anunța că Irinel s-ar fi putat într-un ansamblu rezidențial de lângă București, alături de iubita lui, însă nu mai putea face nici cheltuielilor de întreținere și chiriei.

Acum însă, Columbeanu a fost nevoit să strângă și mai tare cureaua, s-a mutat la bloc și conduce o mașină Opel, la mâna a doua. Potrivit Cancan.ro însă, nu ar urma să vină vremuri mai bune pentru fostul milionar de la Izvorani, căci instanța a ar fi respins contestația bărbatului, ca fiind neîntemeiată, după cum relatează sursa citată anterior.

 

Irirnel Columbeanu, executat silit

 

Fostul milionar ar urma să fie executat silit într-un dosar de trei milioane de euro. Irirnel Columbeanu se pare că se judecă de mai mulți ani cu o bancă din România, aceasta din urmă reușind să obțină în instanță decizia de executare silită a bărbatului în vârstă de 62 de ani.

Columbeanu la rândul său a încercat să conteste decizia autorităților, însă potrivit sursei citate anterior, instanța a respis contestația, pe motiv că nu ar fi întemeiată. „Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului. Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator”, este unul din pasajele din dosarul de trei milioane de euro, în care este implicat Irirnel Columbeanu, relatează Cancan.ro.

 

Autoturismele de lux, vândute pentru sume mici

 Povestea îngrozitoare din spatele acestei fotografii. Nici după 30 de ani nu a fost deslușit MISTERUL(FOTO)

Irinel Columbeanu era în urmă cu câțiva ani unul dintre cei mai bogați bărbați din Români, iar statulul de burlac a adus multe domnișoare în jurul său. Proprietarul unei vile impresionante pe malul lacului Snagov și a două autoturisme de lux, Irirnel era celebru în peisajul monden al Capitalei.

În 2007, fostul milionar deținea un Rolls Royce Phantom EWB, o variantă personalizată cu lumini în formă de stele pe tavan, cu perdele electrice și geam între pasageri și șofer, a căruia valoare atinge 600.000 de euro și un Bentley care se ridica la 200.000 de euro. Potrivit sursei citate anterior, se pare Bentley-ul a fost vândut în 2019 pentru doar 29 de mii de euro.

 

Irir s-a mutat la bloc

 

Recent, Irirnel Columbeanu se pare că s-a mutat în cartierul Colentina și trăiește cu demnitatea una dintre cele mai dificile poate perioade de până acum. Fetița sa Irirna, pe care o are din căsnicia cu Monica Gabor s-ar fi mutat în America, alături de mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink.

Citeşte mai multe despre:   Irirnel Columbeanu,   Monica Gabor,   Mr. Pink