Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irinel, dat afară de Monica, după ce a surprins-o goală: "Nu ţi-e ruşine, nesimţitule!"

Irinel, dat afară de Monica, după ce a surprins-o goală: "Nu ţi-e ruşine, nesimţitule!"

Problemele legate de căsnicia familiei Columbeanu nu încetează  să fie prezente în presă. Ba mai mult, acum se pare că încep să fie dezvlăuite certurile furtunoase dintre Monica și Irinel Columbeanu.

Conform unor surse anonime citate de site-ul Libertatea, Monica și Irinel ar fi început să se certe înainte ca divorțul să fie pomenit. Cei doi, deși trăiau sub același acoperiș, nu mai împărțeau demult  patul conjugal.

"Ei nu mai dormeau împreună de doi ani. Deși locuiau sub același acoperiș, se odihneau în camere diferite. La un moment dat, Irinel s-a dus în dormitorul unde stătea Moni. A intrat fără să bată la ușă și a surprins-o goală, probabil se îmbrăca să iasă. În acel moment, Monica a început să țipe la el: Nu ți-e rușine, nesimțitule! Cum îți permiți să intri fără să bați la ușă? N-ai puțin bun simț?!", notează Libertatea.

Vezi AICI imagini exclusive din viaţa tumultoasă a cuplului Columbeanu.

Singurul cu care Monica reușea să conversaționeze normal și la care nu se răstea niciodată era socrul ei, Ion Columbeanu. Potrivit sursei precizate, socrul ei reușea întotdeauna să o calmeze, iar ea nu ridica tonul la el, nu îi zice nimic.  Irinel era cel pe care ea își ușura năduful.

Mai mult, sursele anonime au notat faptul că deși Monica era cea mai certăreață și era constant nemulțumită, Irinel Columbeanu o înțelegea și o proteja.

"Lăsați-o, că așa e ea, mai nervoasă și mai rea de gură", a spus Irinel, citat de Libertatea.

Însă, nici Irinel Columbeanu nu este de neiertat, acesta având mai multe escapade. întâi a fost episodul cu Mariana Roșca, devenită celebră după ce Irinel i-a propus să se culce cu el. Iar apoi a fost escapada cu cele două tinere (Anca și Flore) care l-au convins pe acesta să le ducă la reședința sa de la Izvorani.

Monica și Irinel Columbeanu ar trebui să afle, luni, care dintre ei vor avea custodia copilului. În cursul procesului de la Judecătoria Buftea care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, atât Irinel, cât și Monica și-au adus acuzații grave unul altuia. Irinel și-a acuzat soția că a traumatizat-o pe fetița de 4 ani, ținând-o în America, fără voia ei, iar Monica l-a acuzat pe acesta că nu îi acordă atenție fetiței lor și nu are grijă de ea.

Citeşte mai multe despre:   divort,   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu,   proces,   goala