Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irinel o acuză pe Monica de prostituţie: A depus probe cu “tarifele pe care le practica”

Irinel o acuză pe Monica de prostituţie: A depus probe cu “tarifele pe care le practica”

Instanţa Tribunalului Bucureşti a continuat dezbaterile cu privire la recursul Monicăi Columbeanu, faţă de decizia Judecătoriei Buftea de a o încredinţa temporar pe Irina, tatălui ei, Irinel Columbeanu.

Milionarul de la Izvorani este hotărât să câştige custodia fiice sale, si face toate demersurile pentru a demontra că soţia sa este o femeie de moravuri uşoare, care nu poate avea grijă de micuţa Irina.

În acest sens, Irinel a depus la dosar probe care dovedesc „tarifele pe care Monica le-a perceput”.

„Eu am mai depus nişte probe noi. E vorba despre nişte tarife pe care le practica Monica la un moment dat”, a spus milionarul.

Întrebat dacă o acuză pe Monica de prostituţie, Irinel a spus „Nu eu, colegele ei de bordel. Eu mi-am făcut datoria faţă de justiţie de a aduce la cunoştinţă ultimele informaţii care au apărut public despre acest subiect, deosebit de penibil pentru mine şi probabil că mult mai penibil şi pentru ea".

„Infidelităţile ei din timpul căsniciei au fost de notorietate publică şi neruşinarea care mi se pare cea mai mare este faptul că  s-au petrecut în căminul conjugal, angajaţii având cunoştinţă de ele, dar fiindu-le frică să spună”, a conchis omul de afaceri.

Irinel Columbeanu a spus în faţa instanţei că este dispus să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei, în cazul în care instanţa decide ca fetiţa să rămână la mamă.

Irinel o acuză pe Monica de prostituţie

Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu,   prostitutie,   probe