Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Irinel refuză să i-o dea pe Irina mamei ei, aşteaptă motivarea deciziei instanţei

Irinel refuză să i-o dea pe Irina mamei ei, aşteaptă motivarea deciziei instanţei

Irinel nu vrea în ruptul capului să renunţe la Irina în favoarea Monicăi. Avocatul său va merge joi la poliţia din Snagov, pentru a depune alte probe care să ateste că Moni a tratat-o rău pe fiica sa.

În urmă cu două săptămâni, omul de afaceri a făcut o plângere la Parchet, pe numele Monicăi, în care o acuza de rele tratamente aplicate minorilor. La rândul ei, Monica a sesizat Autoritatea pentru Protecţia Copilului şi a făcut o plângere în acest sens, în care a explicat că omul de afaceri nu o lasă să-şi vadă fetiţa, deşi a fost emisă o hotărâre judecătorească în acest sens.

Irinel a petrecut mai bine de două ore în sediul Poliţiei Snagov şi a susţinut în faţa judecătorilor acuzaţiile de rele tratamente aplicate minorului, pe care le-a adus Monicăi. Şi ca să fie şi mai convingător, a mai adus şi doi angajaţi de pe domeniul de la Izvorani, ca să declare cum se purta fotomodelul cu fetiţa lor.

Deocamdată, Irinel refuză să respecte decizia instanţei, care a hotărât să o încredinţeze pe Irina mamei ei. Până nu va vedea cu ochii lui motivarea Tribunalului Bucureşti, e decis să nu o lase pe Irina să plece de la Izvorani.

Monica l-a reclamat la Autoritatea pentru Protecţia Copilului, dar deocamdată, încercările ei de a-şi lua fetiţa au fost fără izbândă.

Irinel o ţine ascunsă pe Irina

Citeşte mai multe despre:   Irinel Columbeanu,   Monica Columbeanu,   Irina