Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ISRAELA şi-a presimţit MOARTEA! DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A zis că nu mai putea să respire! Dacă e să mor, vreau să... (FOTO)

ISRAELA şi-a presimţit MOARTEA! DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A zis că nu mai putea să respire! Dacă e să mor, vreau să... (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 13 Mar 2018, 10:16
ISRAELA şi-a presimţit MOARTEA! DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A zis că nu mai putea să respire! Dacă e să mor, vreau să... (FOTO) Monden

Noi detalii cutremurătoare au ieşit la iveală despre moartea neaşteptată a afaceristei Israela Vodovoz! Cornel Gales a oferit detalii despre relaţia specială pe care a avut-o cu Israela.

ISRAELA şi-a presimţit MOARTEA! DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A zis că nu mai putea să respire! Dacă e să mor, vreau să...

A fost un şoc. (...) Am avut un balsam de păr de la Marea Moartă şi femeia a luat aia şi a spălat cada, chiuveta. Nu a spus nimic. După câteva luni, ne-am întânit la o emisiune şi mi-a dat. Israela m-a susţinut mereu. Există un moment în viaţa fiecăruia când nu mai simte că face parte din această dimensiune. Am înţeles că voia să se mute în Spania din cauza astmului bronşic. I-am spus că de ce nu se duce în Israel, în oraşul pe care i l-am recomandat, dar a spus că nu e plin de viaţă”, a spus Cornel Gales.

ISRAELA şi-a presimţit MOARTEA! DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A zis că nu mai putea să respire! Dacă e să mor, vreau să...

Cunoscuţii afaceristei au dezvăluit că Israela a presimţit sfârşitul tragic şi că a vorbit foarte mult despre moarte, potrivit wowbiz.ro.

ISRAELA şi-a presimţit MOARTEA! DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A zis că nu mai putea să respire! Dacă e să mor, vreau să...

Israela a însemnat foarte mult pentru mine. Ultima conversaţie am avut-o în 27 februarie. Mi-a spus că se simte rău, pentru prima dată. A făcut 10 paşi şi a zis că nu mai putea să respire. I-am spus să meargă la doctor, a spus că nu riscă. A vorbit foarte mult despre moarte, mai mult ca niciodată. Mi-a spus: „Mie nu mi-e frică de moarte! Dacă e să mor, vreau să pic jos şi să mor”. (...) Eu nu cred că ştie. El (n.r. fostul soţ), cât a trăit ea, Israela îi ridica. Ultima dată când am vorbit cu ea îşi făcea probleme. Într-o noapte a visat că s-a sărutat cu el, dar parcă ai fi spus că e ceva fizic”, a relatat Liliana Baciu.

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Israela Vodovoz,   moarte