Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden La 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, militarul Mihai Eminescu și-a cerut iubita de soție, chiar la ceremonia de depunere a jurământului (FOTO)

La 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, militarul Mihai Eminescu și-a cerut iubita de soție, chiar la ceremonia de depunere a jurământului (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 15 Ian 2020, 08:30
La 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, militarul Mihai Eminescu și-a cerut iubita de soție, chiar la ceremonia de depunere a jurământului (FOTO) Monden

Iubire ca-n poezii! Cu doar câteva zile înainte de împlinirea a 170 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu, un militar cu același nume și-a cerut iubita de soție, chiar la depunerea jurământului.

Mihai Eminescu este un tânăr de 24 de ani din Focșani, care a ales cariera militară. La ceremonia de depunere a jurământului, acesta i-a făcut o surpriză iubitei sale cu care este împreună de 7 ani și, în fața colegilor de arme, a cerut-o în căsătorie. Șirul de coincidențe se oprește aici, pentru că pe tânăra logodnică nu o cheamă Veronica Micle, ca pe marea iubire a poetului, ci Sara.

Tânăra a răspuns din toată inima cu ”Da!”, în ropotele de aplauze ale colegilor și a familiei prezente la eveniment.

Pe 15 ianuarie, românii îl sărbătoresc pe marele poet Mihai Eminescu, iar anul acesta, la împlinirea a 170 de ani de la nașterea poetului, va avea loc o serie de evenimente marcante, organizate de reprezentanţele Institutului Cultural Român din străinătate şi de parteneri din ţară în toate orașele mari ale lumii dar și în țară. De la New York sau Londra până la Iași sau Ipotești, locul nașterii marelui poet, românii îl vor sărbători pe Mihai Eminescu dar și Ziua Culturii Naționale.

 

 

Povestea îngrozitoare din spatele acestei fotografii. Nici după 30 de ani nu a fost deslușit MISTERUL(FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Mihai Eminescu