Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Iubirile actriței Maia Morgenstern: a avut doi soți și are trei copii cu trei bărbați diferiți

Iubirile actriței Maia Morgenstern: a avut doi soți și are trei copii cu trei bărbați diferiți

Un articol de: Raluca Tindeche - 26 Oct 2020, 14:11
Iubirile actriței Maia Morgenstern: a avut doi soți și are trei copii cu trei bărbați diferiți Sursa Foto: Instagram Monden

Maia Morgenstern a fost căsătorită de 2 ori, având 3 copii. 

„Fericit și puternic ești atunci când iubești, fără să aștepți nimic în schimb”, a spus aceasta de mai multe ori. 

Actorul Claudiu Istodor a fost primul soț al Maiei Morgenstern. Aceștia s-au căsătorit și au devenit părinți chiar în timpul facultății.  Totul a durat 16 ani și s-au regăsit recent pe scena Teatrului Mic, în piesa ”Profesiunea doamnei Warren”, alături de fiul lor, actorul Tudor Istodor (33 de ani).

Apoi, celebra actriță s-a căsătorit la mai puțin de un an de relație cu neurochirurgul Dumitru Băltățeanu. Cei doi au fost 14 ani împreună. 

Medicul Băltățeanu este bărbatul de care actrița s-a îndrăgostit, în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia. 

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, declara Maia la un moment dat, pentru Revista Tango / Marea Dragoste. 

”N-o să vă vină să credeţi, nu mi-e ruşine să recunosc, deşi e o grozăvie: ori de câte ori am rămas însărcinată, m-am gândit dacă să păstrez copilul sau nu. Cine suntem noi să ne gândim la astfel de decizii? Nimeni nu poate împăca şi cariera, şi familia", a povestit Maia la Antena Stars. 

Isadora Băltățeanu a venit ca un miracol, conform Revistei Click.  

”La vârsta de 41 de anișori, consider că Dumnezeu sau natura au făcut un miracol. A vrut bunul Dumnezeu să-mi dăruiască o minune de copil.”S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

 

Care a fot motivul divorțului 

 

”Bineînțeles că sunt niște conflicte teribile între noi, mai ales că eu sunt geloasă și pe meseria lui! Sunt geloasă în general! Mă întreb întruna: acum unde o fi? Că ba-i de gardă, ba una, ba alta! Sunt geloasă și pe aerul pe care-l respiră bărbatul meu, mă sufoc! Păi adică ce? Eu sunt singura proastă care-l vede pe ăsta frumos, bun și nobil? Nuuu… Îl văd și altele! Și pe stradă mai e cum mai e, dar când îl vezi la spital, în mediul lui, pe care-l iubește, e un titan! E cât un bloc! Cât Intercontinentalul e”, a spus actrița. 

”Te felicit Cabiria Morgenstern! Esti studentă! Acolo unde ai dorit, așa cum ai dorit! Îți MULȚUMESC! Mai ales le mulțumesc tuturor celor care te-au « învățat» (și te vor învăța) să cauți, să respecți, lupți pentru ceea ce iubești. Să o faci zi de zi. Cu determinare și curaj. Cu umor și curiozitate. Învățând să-ți cunoști limitele, pentru a le depăși. Bucură-te de viață, fata mea dragă. Sărbătorește sărbătorile de sărbătorit! Plângi lacrimile de plâns! Trăiește!
Update: păi nu e clar? La Bacalaureat: Matematica -10, Română - 9.45, Informatică - 9.15. Unde să dea EXAMEN copilului?!? La TEATRU , normal! La Cluj, la domnul Bács Miklós!”, a spus Maia Morgenstern.

 

Citeşte mai multe despre:   Maia Morgenstern