Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații: „Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate” (VIDEO)

Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații: „Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate” (VIDEO)
FOTO: Instagram: Margherita

Iubitul Mergheritei de la Clejani, Theodor, a acordat un interviu pentru Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos, în care neagă toate acuzațiile ce i-au fost aduse în ultimele zile. Bărbatul susține că nu a consumat substanțe interzise și este dezamăgit de modul în care a fost tratată fiica Clejanilor.

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost protagonista unui accident de mașină sâmbătă dimineața, pe strâzile din Capitală. Tânără a lovit cu autoturismul pe care îl conduce o altă mașină parcată, iar la sosirea Poliției, femeia a fostr transportată la IML pentru că prezenta un comportament ciudat, dar și pentru că la drougtest ar fi reieșit că ar fi consumat substanțe interzie.

Vedeta a ținut prima pagină a tabloidelor timp de aproape o săptămână, mai multe detalii inedite din viața ei și a iubitului ei fiind prezentate în spațiul public. Tânărul a fost deranjat de cele spuse despre el și Margherita în spațiul public, ținând să dea câteva declarații despre ce s-a întâmplat și să explice faptul că nu consumă substanțe interzise.

Iubitul Margheritei, declarații în scandalul consumului de substanțe interzise

Bărbatul, pe numele său Theodor a acordat câteva declarații pentru emisiunea Xtra Night Show. Tânărul a dorit să explice punctul său de vedere și ce s-a întâmplat atât înainte de accidentul Margheritei cât și după acesta, dar mai ales să dezmintă în spațiul public informațiile referitoare la consumul de substanțe interzise. Potrivit Cancan.ro, tânărul ar fi fost protagonist într-un doar penal,în urmă cu câțiva ani.

„Eu am fost foarte tare deranjat despre ce s-a spus în media despre mine, dar și ce s-a spus în media despre Margherita. La acest moment nu doresc decât sa aduc la cunoșțință că acuzațiile de consum de droguri, nu-și găsește corespondent, în raport cu modul în care a fost descrisă în presă. Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate”, a declarat bărbatul în emisiunea lui Capatos.

Tânărul neagă și acuzațile privind dosarul penal cu care s-ar fi ales în urmă cu câțiva ani, dar și acuzațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora ar fi falsificat rețete pentru a putea achiziționa diferite produse de la farmacie.

„Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere. Este făra rețeta, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul, mai demult”, a adăugat iubitul Margheritei.

Ioniță, detalii inedite despre relația Margheritei cu bărbatul misterios

Pe de altă parte, familia Clejanilor neagă acum orice fel de relație amoroasă între Margherita și tânărul desginer. Ioniță a acordat la rândul său un interviu pentru Dan Capatos, în care explică mai clar cine ar fi de fapt bărbatul misterios din viața Margheritei.

Potrivit acestuia, tânăra și desginerul ar fi avut doar o relație profesională, bărbatul dorind să realizeze schițele pentru linia de haine a Margheritei. Totuși, la rândul său, Ioniță povestește că nu își poate explica ce s-a întâmplat și că familia urmează să facă cercetări.

„Vă spun ceea ce știu și eu și ceea ce am auzit și eu, dar am și bănuit de câteva zile. V-am spus că urmează un proces, urmează niște cercetări din partea noastră. Vă repet, Margherita nu consumă droguri. Ce s-a întâmplat, această poveste, este și pentru mine halucinantă, în sensul că acest băiat acum două săptămâni a contact-o pe Margherita, s-a prezentat ca un stilist, desginer, știind că Margherita o să lanseze o colecție de haine. Acum două săptămâni, băiatul asta a venit la mine acasă, s-a prezentat ca un designer care a făcut haine pentru nu știu ce firme, am văzut că știa. Aceasta a fost legătura lui cu Margam. Băiatul asta nu este iubitul Margheritei, vă spun pentru că am auzit și că băiatul acesta are o altă orientare sexuală.”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Capatos.

Urmăriți B1TV.ro și pe