Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Iulia Albu, atac la Bianca Drăgușanu: Meşele, bijuteriile ieftine, machiajul depășit întregesc circoteca (VIDEO)

Iulia Albu, atac la Bianca Drăgușanu: Meşele, bijuteriile ieftine, machiajul depășit întregesc circoteca (VIDEO)

Dacă pentru unii rochia de mireasă a Biancăi Drăguşanu a fost impecabilă, pentru alţii nu a reprezentat altceva decât un fiasco total. Iulia Albu a desfiinţat pur şi simplu creaţia aleasă de frumoasa roşcată pe care o consideră o simplă rochie făcută pe comandă fără pic de strălucire. De altfel, întreaga ţinută este catalogată drept. o circotecă de fosta soţie a lui Mihai Albu.

"Nu cred că cineva credea cu adevarat că va fi impresionat de rochia purtată de fosta asistenta tv. Fosta blondă a lui Bote a purtat o rochie care mi-a confirmat o mai veche teorie. Teoria privește felul în care expunerea poate crea sau distruge un brand. Rochia nu reflectă în niciun fel linia casei de modă care o semnează arătând mai degrabă "stângaci" gândită ca o piesă făcută pe comandă în mai orice atelier cât de cât mai răsărit", a afirmat Albu.

Ironiile Iuliei Albu la adresa Biancăi Drăguşanu nu se opresc însă aici. Fosta soţie a designerului de pantofi Mihai Albu este convinsă că rochia de mireasă aleasă de vedetă o reprezintă perfect pe roşcată.

"Viitoarea mireasă și-a pus amprenta pe respectiva "creație", totul fiind așadar explicabil. Meşele, bijuteriile ieftine, machiajul depășit întregesc circoteca. Acest eveniment a fost gândit și regizat pentru a produce rating. Asta indubitabil și dincolo de sentimentele ce îi unesc pe cei doi pe care nu avem niciun drept să le punem la îndoială! Oricum, apreciez faptul că rochia este în perfect acord și reflectă imaginea promovată până acum de Bianca", a declarat Iulia Albu, fashion editor la cea mai cunoscută revistă dedicată mireselor din România.

Iulia Albu desființează rochia Biancăi Drăgușanu
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Iulia Albu,   Bianca Dragusanu