Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Iulia Albu, despre Prima Doamnă a Franței: O COPIE ceva mai reușită a lui Carmen Iohannis

Iulia Albu, despre Prima Doamnă a Franței: O COPIE ceva mai reușită a lui Carmen Iohannis

Un articol de: - 14 Mai 2017, 18:25
Iulia Albu, despre Prima Doamnă a Franței: O COPIE ceva mai reușită a lui Carmen Iohannis Foto: Click Monden

Povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron, actualul Președinte al Franței și soția sa Brigitte, care a devenit Prima Doamnă este una demnă de spus nepoților. El a întâlnit-o pe vremea când era încă elev, iar Brigitte îi era profesoară de actorie. Chiar de atunci, actualul lider al Franței i-a promis că se va însura cu ea, potrivit wowbiz.ro

Brigitte Macron, în vârstă de 64 de ani, este o femeie cu trăsături frumoase, care însă își arată vârsta. Este o fire sportivă, căreia îi place să se îmbrace elegant, de asemenea poartă rochii peste genunchi chiar și la vârsta ei.

„Doamna Macron arata spectaculos într-adevar pentru vârsta domniei sale, însă pe cât de spectaculos arată, pe atât de nefaste sunt spectacolele în care își expune brațele. Nimeni nu poate rămâne tânăr la infinit și ar fi chiar culmea să ajungem să reproșăm așa ceva mai ales unei femei care arată în acest fel, însă există un cod nescris al bunul gust și al stilului, care sancționează expunerea unor zone mai putin estetice. Marea majoritate a aparițiilor doamnei Macron mi se par extrem de atent studiate și potrivite.

Cu toate acestea există și ocazii când ținutele ei nu se ridică la nivelul așteptării, motiv pentru care o vom desemna o copie ceva mai reușită a lui Carmen Iohannis sau pe Carmen Iohannis, o copie ceva mai slabă a doamnei Macron. Nu putem să ne abținem în a face această comparație, între cele două existând asemănări izbitoare atât ca fizionomie, cât și ca stil vestimentar.

Firește, doamna Macron este cu cinci clase peste soția Președintelui României, în principiu pentru că beneficiază de o echipă de profesioniști care studiază atent fiecare apariție a sa. Îi dorim același lucru și doamnei Carmen Iohannis și în același timp o încurăjam având în vedere că și doamna are aparițiile ei proaste, uneori mai proaste decât ale lui Carmen Iohannis”, a declarat Iulia Albu

Citeşte mai multe despre:   Iulia Albu