Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Iulia și Mihai Albu, în război din cauza programului de vizită a fiicei lor. Designerul a câștigat procesul cu Iulia (FOTO)

Iulia și Mihai Albu, în război din cauza programului de vizită a fiicei lor. Designerul a câștigat procesul cu Iulia (FOTO)

Un articol de: - 13 Mar 2017, 17:09
Iulia și Mihai Albu, în război din cauza programului de vizită a fiicei lor. Designerul a câștigat procesul cu Iulia (FOTO) foto: Cancan Monden

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu câțiva ani, însă sunt legați în continuare de interesul pe care care îl arată amândoi față de educația fiicei lor, Mikaela, în vârstă de șapte ani. Fetița se află în grija mamei, însă designerul de pantofi își dorește să o vadă pe micuță cât mai des. Cei doi foști soți s-au certat o perioadă îndelungată pe programul de vizită al fetiței și fiindcă nu au reușit să ajungă la un numitor comun, au rezolvat situația în instanță.

Spre bucuria lui Mihai Albu, judecătorii i-au dat câștig de cauză și va putea să petreacă mai mult timp cu fetița sa, în baza unui program bine stabilit.

"Instanța de judecată a dat câștig de cauză tatălui, permițându-i menținerea legăturilor firești cu fetița sa, în baza programului dorit. Astfel că, în situația în care Convenția notarială încheiată de soți cu prilejul divorțului nu prevede un program concret de menținere a legăturilor firești între minor și părintele la care acesta nu locuiește în mod permanent, iar între părinți nu există înțelegere pe acest aspect, este deschisă calea justiției pentru a se obține un program clar, concret și precis, de natură a satisface interesul superior al copilului", a declarat avocata lui Mihai Albu, potrivit Click!.

În urmă cu puțin timp, designerul de încălțăminte o acuza pe Iulia Albu că nu ținea cont de programul de vizită pe care l-au stabilit amândoi după divorț și că nu putea să-și vadă fiica decât atunci când voia fosta soție.

 “Fosta mea soţie îmi dă copilul după bunul ei chef şi după dispoziţia pe care o are. Sufăr atunci când nu îmi văd fetiţa. Am ajuns să vorbesc foarte puţin şi rar cu Iulia, de asta suntem în situaţia asta, la proces. În momentul divorţului ne-am înţeles la notar să-mi văd fiica în jur de două luni pe an, însă nu s-a respectat. Iniţial, i-am trimis o notificare executorie, dar nu mi-a răspuns, aşa că am ajuns în instanţă”, a spus Mihai Albu.  

 

Citeşte mai multe despre:   proces,   program