Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Iulia Vântur duce o viață de vis alături de Salman Khan: 'Este un om special. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” aici'

Iulia Vântur duce o viață de vis alături de Salman Khan: 'Este un om special. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” aici'

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Iun 2020, 14:03
Iulia Vântur duce o viață de vis alături de Salman Khan: 'Este un om special. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” aici' Foto: Facebook / Iulia Vantur Monden

Iulia Vântur, în vârstă de 39 ani, și-a găsit fericirea departe de casă, în urmă cu cinci ai, tocmai în India. Frumoasa româncă trăiește alături de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan, în vărstă de 54 ani, o iubire care o împlinește. Într-un interviu exclusiv pentru Click, fosta vedetă ProTV, a povestit despre viața alături de celebrul star internațional și despre cum a fost izolarea de aproape 3 luni, petrecută la casa de vacanță a acestuia. Despre iubitul său, Salman Khan, Iulia Vântur a spus că este ‘un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie.’

 

 

Iulia Vântur, despre iubirea pe care o trăiește în India: Salman Khan este un om special

 

 

Iulia Vântur îşi trăiește continuă povestea de dragoste cu renumitul Salman Khan într-o izolare de vis, la casa de vacanță a actorului. Vedeta, care e destul de discretă cu privire la relaţia cu artistul indian, a dat detalii despre iubitul ei, arătând totodată imagini de pe proprietatea de vis în care s-au ascuns de pandemie.

“Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare”,a spus Iulia Vântur pentru sursa citată.

Această perioadă a fost grea pentru artistă și pentru că a pierdut câteva persoane dragi.

 Despre iubitul său, Salman Khan, Iulia Vântur a spus că este ‘un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie.’A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

 

 

 

Iulia Vântur: În perioada pandemiei de Covid-19 am făcut multă mișcare

 

 

 

Ținând cont că iubitul său Salman Khan are o casă superbă aproape de junglă, Iulia Vântul a avut suficient spațiu pentru a se plimba și a face mișcare în aer liber în cele peste trei luni de izolare din cauza noului coronavirus.

“Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing, merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul”, a punctat ea.

Evident, aceasta nu a neglijat orele de muzică și actorie, domenii în care s-a reprofilat după plecarea din România.

“Fiecare zi e diferită, de regulă, însă acum, în izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu în India. Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri “prin telefon”. Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu 4 luni, în Londra “Leila&Manju”, am înregistrat câteva piese. Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas.”, a spus Iulia Vântur, descriind o zi din viața ei.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Iulia Vantur,   Salman Khan