Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Jimmy Kimmel a plâns în direct: Cunoscutul prezentator american a vorbit public despre boala cu care s-a născut băiatul său (VIDEO)

Jimmy Kimmel a plâns în direct: Cunoscutul prezentator american a vorbit public despre boala cu care s-a născut băiatul său (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 06 Mai 2017, 22:53
Jimmy Kimmel a plâns în direct: Cunoscutul prezentator american a vorbit public despre boala cu care s-a născut băiatul său (VIDEO) Monden

Momente emoționante pentru Jimmy Kimmel. Omul de televiziune american a izbucnit în lacrimi în timpul emisunii sale, când povestea despre băieţelul său nou-născut şi boala pe care o are, de când a venit pe lume. Jimmy Kimmel s-a legat şi de reforma propusă de preşedintele american Donald Trump în domeniul sănătăţii, care putea face ca operaţia fiului său să devină imposibilă.

"Soţia mea, Molly, a născut un băieţel, numele lui este William John Kimmel. Vă mulţumesc mult", a început Kimmel emisiunea. 

Jimmy Kimmel a povestit cât de emoționat a fost la naşterea copilului său, Billy. 

"O asistentă cu un spirit de observaţie deosebit, pe nume Nunush, a văzut că bebeluşul avea un murmur la inimă, care este normal, dar avea şi o culoare mov, care nu este obişnuită", a povestit Kimmel. 

După mai multe teste, medicii au constatat că Billy nu primea suficient oxigen în sânge. Avea o problemă grava la inimă.  Trei zile mai târziu, micuțul a intrat in sala de operatie. 

"Au deschis valva şi operaţia a fost un succes. Au fost cele mai lungi trei ore din viaţa mea. Aşa arată luni. Dar iată cum arăta după operaţie. Săracul copil. Nu numai că s-a născut cu o inimă bolnavă, a şi moştenit faţa mea", a spus Jimmy Kimmel. 

După ce le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat pe Billy, comediantul a avut şi un mesaj pentru politicienii americani şi preşedintele Donald Trump cu privire la reformele din domeniul sănătăţii. 
 
"Preşedintele Trump a propus să taie 6 miliarde de dolari Institutului Naţional pentru Sănătate. Şi slavă Domnului că cei din Congres au refuzat această măsură. Dacă bebeluşul tău moare, şi nu trebuie să o facă, nu contează câţi bani reuşeşti să câştigi. Niciun părinte nu trebuie să decidă dacă îşi poate permite să salveze viaţa copilului său. Asta nu ar trebuie să se întâmple. Nu aici!", a afirmat Kimmel.

Jimmy Kimmel a plâns în direct: Cunoscutul prezentator american a vorbit public despre boala cu care s-a născut băiatul său

Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

Citeşte mai multe despre:   Statele Unite,   boală,   bebelus,   Donald Trump