Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Kim Kardashian: Sânii mei au fost exploataţi

Kim Kardashian: Sânii mei au fost exploataţi

Kim Kardashian îşi cunoaşte trupul atât de bine, încât a observat recent o fotografie a propriilor ei sâni pe o copertă neautorizată a unui album muzical. Nu a stat pe gânduri şi şi-a înştiinţat avocaţii, relatează tmz.com.

Se pare că doi producători de muzică, Terrace Martin şi Devi Dev, au folosit o fotografie a unei femei în sânii goi, pentru coperta albumului lor, "Terrace Martin & Devi Dev Present: The Sex EP”. Coincidenţa face ca imaginea să fie foarte asemănătoare cu cea în care Kardashian apare în revista W.Avocaţii brunetei au început imediat demersurile şi au trimis o scrisoare celor doi producători muzicali, în care le-au cerut să scoată fotografia de pe album.

“Nu ne putem imagina cum v-aţi gândit că aveţi dreptul de a folosi această fotografie fără permisiune”, se arată în scrisoarea avocaţilor.Martin şi Dev au înlocuit imediat poza cu un alt piept, motivând că nu au ştiu că sânii iniţiali aparţineau lui Kim Kardashian.

“Nici măcar nu am ştiu că sunt sânii ei, pentru că evident nu o putem recunoaşte după sfârcurile ei”, au transmis cei doi.

Citeşte mai multe despre:   Kim Kardashian,   sani