Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden L-a dat afară din casă! GAY STORY, aproape de final! Fostul preot britanic a decis să spună totul despre IUBITUL TINEREL din România (FOTO)

L-a dat afară din casă! GAY STORY, aproape de final! Fostul preot britanic a decis să spună totul despre IUBITUL TINEREL din România (FOTO)

Un articol de: - 07 Iun 2017, 08:42
L-a dat afară din casă! GAY STORY, aproape de final! Fostul preot britanic a decis să spună totul despre IUBITUL TINEREL din România (FOTO) Monden

Mariajul dintre Florin Marin şi Philip Clements pare să aibă probleme. Din dorinţa de a petrece mai mult timp cu soţul lui, fostul preot britanic a ajuns în stadiul să-i spună prietenului lui Florin să plece din casa lor.

Clements a explicat că i-a cerut unui prieten de-al soţului său să plece din casă, întrucât era mult prea aproape de el.

"Mă deranjează că-şi dă numărul de telefon şi unele detalii din viaţa privată cu care eu nu sunt de acord. Până la urmă am decis să ştergem acel cont de Facebook şi ne-am reîmpăcat", a spus Florin Marin.

La rândul lui, fostul preot britanic susține că îl iubește foarte mult pe român și nu vrea să se despartă de el niciodată: ”L-am rugat pe Florin să-mi şteargă Facebook-ul, nu sunt foarte tehnic. Era singurul meu unic de a comunica cu prietenii mei din Anglia. . Încă învăţ, am un profesor de limba română. Un anumit prieten pe care îl are şi a venit în weekend la noi. Îl iubesc pe Florin şi nu vreau să ne despărţim niciodată. I-am spus să plece, i-am spus că vreau şi eu să petrec timp cu Florin. Aşa vrea să mă iubească mai mult pe mine şi mai puţin pe prietenii lui.  Prietenul lui era aproape de el în dar apoi m-am lămurit".