Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden La 81 de ani, Alexandru Arşinel a făcut marele anunţ: Nimeni nu credea că mai e posibil…

La 81 de ani, Alexandru Arşinel a făcut marele anunţ: Nimeni nu credea că mai e posibil…

Un articol de: Ramona Zaharia - 09 Iul 2020, 14:45
La 81 de ani, Alexandru Arşinel a făcut marele anunţ: Nimeni nu credea că mai e posibil… Monden

Deşi s-a retras din funcția de manager al Teatrului de Revistă, Alexandru Arşinel revine în prim-planul artistic. Îndrăgitul actor de comedie e gata să urce pe scenă şi să-şi bucure din nou publicul, în ciuda vârstei înaintate şi a riscului la care se supune din cauza pandemiei. 

 

Cu mască sau fără mască...


Alexandru Arșinel revine pe scena Grădinii de Vară Herăstrău, acolo unde teatrul pe care l-a condus are programat în weekend un spectacol deosebit. Intitulat Cu Mască sau fără Mască, Oamenii vor să Zâmbească!, show-ul pregătit pentru 11 iulie face haz de necaz chiar de pandemia care nu ne mai dă pace. 

“Un Teatru care se respectă își respectă Vedetele! Anul trecut, împreună cu domnul Vasile, am organizat o Gală Aniversară, în care domnul Arșinel a primit admirația și aplauzele noastre! Sâmbătă,11 iulie, îl puteți aplauda și dumneavoastră! Grădina de Vară Herăstrău, ora 20.00. «Cu Mască sau fără Mască, Oamenii vor să Zâmbească!», un spectacol al bucuriei de a ne reîntâlni cu publicul nostru…”, au anunțat reprezentanții Teatrului Constantin Tănase, citaţi de Libertatea.

Alexandru Arșinel s-a retras de la conducerea Teatrului de Revistă Constantin Tănase, unde a ocupat postul de director timp de 19 ani, iar atribuţiile sale au fost preluate de Vasile Muraru.

 

Aşteptând normalitatea

 

Actorul, a cărui aniversare a avut loc la începutul lunii trecute, îşi manifesta speranţă că viaţa artistică va reveni cât mai repede la normalitate.

”Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, COVID-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii. Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi. Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă”, a declarat Alexandru Arşinel. 

Citeşte mai multe despre:   Alexandru Arsinel