Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Lângă ce ACTRIȚĂ și-a refăcut viața soțul Andei Călugăreanu (FOTO)

Lângă ce ACTRIȚĂ și-a refăcut viața soțul Andei Călugăreanu (FOTO)

Un articol de: - 20 Iun 2017, 10:45
 Lângă ce ACTRIȚĂ și-a refăcut viața soțul Andei Călugăreanu (FOTO) Foto: Click Monden

Momente copleșitoare pentru Ioana Tufaru. Aceasta s-a revăzut după un sfert de secul cu Alexandru Medeleanu, ultimul soţ al regretatei Anda Călugăreanu. Cei doi s-au întâlnit la Teatrul „Constantin Tănase”, din Bucureşti, şi au depănat amintiri de pe vremea când ei locuiau sub acelaşi acoperiş. Cei doi au păstrat legătura doar telefonic. Declaraţiile lor sunt copleşitoare, potrviti click.ro.

S-au împlinit 25 de ani de la decesul Andei Călugăreanu (solista fiind răpusă de cancer pulmonar), iar Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din capitală a organizat un spectacol în memoria sa, intitulat „(Dor de) Anda”. Duminică seară, o echipă de actori talentaţi a prezentat, în scurte scenete, viaţa  tragică a cântăreţei.

La eveniment au participat Ioana Tufaru, singura fiică a artistei, cât şi pe ultimul ei soţ, Alexandru Medeleanu. Pe toată durata evenimentului, bărbatul a avut lacrimi în ochi, amintindu-şi cu nostalgie de femeia pe care a iubit-o dumnezeieşte şi alături de care a avut o căsnicie fericită:

„Anda era un om deosebit, de o candoare extraordinară, avea o frumuseţe interioară formidabilă. Îmi aduc aminte cu plăcere de anii petrecuţi împreună. Regret dispariţia ei, am suferit foarte tare, dar uite că anii au trecut şi lucrurile s-au mai aşezat. Anda era extrem de populară, onestă şi era prietenă cu toată lumea. Era o mamă extraordinară, o actriţă şi o cântăreaţă talentată”. 

El avea un un buchet de flori, pe care i l-a dăruit  fiica sa „vitregă”, Ioana Tufaru, în semn de respect pentru anii în care a avut grijă de ea.

„Mai ţin legătura cu Alexandru, însă doar telefonic, noi am rămas într-o relaţie destul de bună. Cât a trăit mama, el a fost pentru mine ca un tată, chiar a vrut să mă înfieze”, l-a lăudat aceasta.  Ioana susţine că are o legătură paranormală cu Anda Călugăreanu, visând-o adesea: “Ultima dorinţă a mamei mele, înainte să moară, a fost ca lumea să facă în aşa fel încât să nu o uite. În 25 de ani de când s-a stins din viaţă am tot visat-o.  Mi-a cerut să pun o pătură pe ea că îi este frig, apoi îmi cerea covrigi, apoi a vrut o cană cu apă. Merg adesea şi la cimitir, la Belu, ca să îi mai aprind o lumânare”, a declarat Ioana.

A durat mult timp până când Alexandru Medeleanu să își poată reface viața. Însă acum, este alături de celebra actriţă Dana Dembinski, fostă balerină la Opera din Cluj, dar şi actriţă la Teatrul Mic.

„Căsnicia mea cu actuala soţie diferă pentru că ea este alt gen de femeie, dar face parte tot din aceeaşi categorie ca şi Anda, cea artistică. Pot să îţi spun că sunt fericit”, ne-a mai mărturisit Alexandru, de profesie economist. Ei au doi băieţi.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...