Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani de relație. Cum arată în prezent fosta starletă

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani de relație. Cum arată în prezent fosta starletă

Un articol de: Andrei Ștefan - 14 Dec 2020, 12:28
Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani de relație. Cum arată în prezent fosta starletă Monden

Actrița de filme pentru adulți Laura Andreșan și cântărețul Grasu XXL au au pus capăt relației lor, după 12 ani. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani.

 

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani de relație

 

Artistul a transmis pe Facebook anunșul rupturii, iar fosta sa soție l-a distribuit, lăsând să se înțeleagă că cei doi s-au despărțit în condiții frumoase:

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile', a scris Grasu XXL pe internet.

 

Cum a evoluat relația dintre Grasu XXL și Laura Andreșan

 

La începutul anului 2019, fosta actriță de filme pentru adulți a povestit cum a evoluat relația cu celebrul rapper:Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

„Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire.

Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, dezvăluia Laura Andreșan, în urmă cu doi ani.

Nu se știe momentan cine va lua custodia fetiței, dar micuța va beneficia de grija și atenșia ambilor părinți, care s-au despărțit în condiții amiabile.

„Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, declara Grasu XXL când micuța apăruse pe lume. 

Citeşte mai multe despre:   Laura Andresan,   Grasu XXL