Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Laura Lavric a câștigat procesul cu sora care a făcut-o prostituată. Ce despăgubiri va primi artista

Laura Lavric a câștigat procesul cu sora care a făcut-o prostituată. Ce despăgubiri va primi artista

Un articol de: B1.ro - 24 Mar 2018, 10:24
Laura Lavric a câștigat procesul cu sora care a făcut-o prostituată. Ce despăgubiri va primi artista Monden

După aproape cinci ani petrecuți prin tribunale, Laura Lavric a câştigat procesul intentat surorii sale. Pentru că a jignit-o și denigrat-o la televizor pe artista de muzică populară, Ecaterina Traian trebuie să-i plătească acesteia o sumă consistentă: 10.000 de euro.  

Ecaterina Traian a acuzat-o pe Laura Lavric că s-a prostituat în America pe bani, parfumuri şi bijuterii şi că a divorţat din cauza infidelităţilor ei, amintește Click!.

În 2013, Laura a deschis proces pentru calomnie şi i-a cerut Ecaterinei despăgubiri de 100.000 de euro. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au dat, în sfârșit, dreptate.

”Constată că pârâta Traian Ecaterina a încălcat reclamantei dreptul la imagine, onoare, demnitate şi viaţă privată. Obligă pârâta Traian Ecaterina să plătească reclamantei suma de 10.000 euro, în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale”, se arată pe portalul instanţei de judecată.

În plus, Ecaterina Traian, care este stabilită de mai mulţi ani în Canada, va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 587 de lei şi 200 de lei în favoarea curatorului special.

Decizia nu este definitivă, iar Ecaterina poate face recurs. 


 

Citeşte mai multe despre:   Laura Lavric