Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Laura Lavric răspunde acuzațiilor surorii ei: „Este nebună. Îmi face rău doar din răutate și invidie”

Laura Lavric răspunde acuzațiilor surorii ei: „Este nebună. Îmi face rău doar din răutate și invidie”

Scandalul continuă în familia cântăreţei de muzică populară Laura Lavric. Aceasta e acuzată de sora ei din Canada că nu şi-a lăsat mama să moară în patul ei de acasă, aşa cum îşi dorea. Mai mult decât atât Ecaterina Lavric îşi acuză sora că s-a prostituat în SUA la începutul anilor 90.

Laura Lavric a reacţionat şi a spus că sora ei este nebună. Aceasta ar fi încercat de două ori să se sinucidă şi că toate declaraţiile care le face la adresa ei vin din răutate şi invidie.

„Sora mea a uitat cat de mult am ajutat-o. Este de o răutate feroce, pe lângă faptul că este nebună. A iîncercat de două ori să se sinucidă, asta o știu chiar de la fata ei. Boala ei este celebritatea mea. Este foarte geloasă. Îmi face rău doar din răutate și din invidie”, a declarat Laura Lavric pentru Cancan.

Ecaterina a spus despre sora ei că s-a prostituat nu doar pentru bani ci şi pentru parfurmuri scumpe, în perioada din anii 1990 în care a susținut concerte la New York.

Citeşte mai multe despre:   prostituata,   America