Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Laurențiu Reghecampf, probleme cu pensia alimentară pentru fiul din prima căsnicie

Laurențiu Reghecampf, probleme cu pensia alimentară pentru fiul din prima căsnicie

După Victor Piţurcă, şi Laurenţiu Reghecampf are probleme cu pensia alimentară. Antrenorul Stelei se judecă de mai bine de un an cu fosta soţie şi a cerut în instanţă ca banii pe care trebuie să-i achite să fie mai puţini.

Fosta soţie a lui Reghecampf nu mai vrea să primească pensia alimentară pentru fiul lor sub formă de produse, ci solicită să primească bani .

Scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi fosta soţie Mariana Pfeiffer durează în instanţe de mai bine de un an. Femeia nu mai vrea să primească tot felul de lucuri pentru copilul ei Luca David, de la antrenorul Stelei. Reghecampf a cerut înjumătăţirea pensiei alimentare pe care trebuie s-o plătească.

Pe 15 mai 2013, instanţa de judecată l-a obligat pe Reghecampf  la achitarea unei pensii de 7.000 de lei pe lună. Banii trebuiau achitaţi doar  sub formă de alimente, îmbrăcăminte şi alte cheltuieli de întreţinere. Fosta nevastă a stelistului a fost nemulţumită de decizie şi a făcut recurs. Ea vrea să primească bani, nu produse. Nici Reghecampf nu a stat degeaba. A făcut recurs şi a cerut să plătească tot sub formă de produse în limita sumei de 3.000 de lei pe lună.

„Domnul Laurenţiu Reghecampf şi-a îndeplinit obligaţia faţă de minor. A trimis pachete cu diverse lucruri precum calculator, echipament sportiv, i-a asigurat cheltuielile cu şcoala. Momentul sesizării instanţei de majorare a pensiei nu a fost deloc întâmplător, ci a coincis cu momentul angajării pârâtului la Clubul Steaua, iar doamna Pfeiffer a recunoscut acest lucru. Reclamanta a cerut ca pensia să se execute în lei, fără să aducă mai multe argumente. Interesul doamnei a fost să obţină aceste venituri în interes propriu, şi nu în interesul copilului”, a spus avocata lui Laurenţiu Reghecampf, Andreea Petrache Bozu, potrivit Click.

Căsătorit 13 ani cu Mariana Pfieffer, antrenorul Stelei a a decis în 2008 , când de altfel a avut loc şi divorţul, să-şi continuie viaţa alături de Ana Maria Prodan. Fosta soţie a stelistului l-a acuzat pe acesta că a înşelat-o cu actuala soţie. Replica venită din partea impresarei Anamaria prodan nu s-a lăsat aşteptată. Anamaria s-a apărat şi a spus că nu e vinovată de despărţirea lor, ci că scopul scandalului au fost banii, întrucât Mariana nu are din ce să trăiască. Interesant este  şi faptul că fosta soţia l-a dat în judecată pe Reghecampf în luna mai a anului trecut, adică după ce a devenit antrenorul Stelei. Până atunci, Reghecampf achitase o pensie alimentară de 300 de euro lunar.

Citeşte mai multe despre:   Laurentiu Reghecampf