Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Leo Iorga, solistul trupei Pact, își vinde casa de la mare ca să poată urma un tratament împotriva cancerului

Leo Iorga, solistul trupei Pact, își vinde casa de la mare ca să poată urma un tratament împotriva cancerului

Un articol de: - 17 Iul 2016, 20:03
Leo Iorga, solistul trupei Pact, își vinde casa de la mare ca să poată urma un tratament împotriva cancerului Foto: ziuaconstanta.ro Monden

Leo Iorga, solistul trupei Pact, a luat decizia de a-şi scoate la vânzare vila din Eforie Nord, pentru a putea urma un tratament care să-l ajute să lupte cu boala gravă de care suferă, informează Click.  

”Am cântat o viaţă pentru o casă şi acum o vând să mai trăiesc”, a declarat solistul care a luat această decizie împreună cu soția sa și cei doi fii ai lor.
Leo Iorga speră soă obțină suma de 250.000 de euro pentru vila cu şapte camere, luată cu credit. Situată pe malul lacului Techirghiol, vila funcţiona şi în regim de pensiune.

”Am început să construim casa începând cu 2001, însă cu pauze şi a fost la stadiul de temelie mult timp. Nici acum nu e terminată. În 2010 am făcut un credit de 70.000 de euro pentru care plătim la bancă rate în jur de 1.000 de euro lunar. Suntem la zi cu ele, însă în loc ca aceşti bani să se ducă pe tratamente, îi dau la rată. Am hotărât să o vindem. Mă doare asta, dar e mai de preţ sănătatea. Constat că meseria de artist la o anumită vârstă a devenit remunerată sub media salariilor pe economie. Mă bucur că soţia mea lucrează, la fel şi copiii mei, uneori chiar sunt un întreţinut”, a declarat Leo Iorga.

Solistul,  diagnosticat cu cancer pulmonar în 2011, vrea să folosească banii pe care speră să îi obțină din vânzarea vilei pentru un tratament revoluționar.

”Specificul acestei boli este de a recidiva. Medicul mi-a recomandat să fac un tratament puternic, se numeşte Nivolumab, costă 8.000 de euro o singură doză, iar eu trebuie să fac două doze pe lună timp de un an şi jumătate (tratamentul în acestă perioadă se va ridica la 288.000 de euro - n.r.). Încă nu îl iau, ci merg pe un citostatic sub el ca şi preţ pe care-l primesc prin Casa de Asigurări”, a mai declarat artistul.

”Am început săptămâna trecută un tratament adiţional chinez, atât de puternic încât îţi ies ochii din oribite, e pentru drenaj limfatic şi costă 500 de euro. Fac serii de câte zece şi trebuie să merg la Târgovişte pentru el. După operaţie, centrii nervoşi au fost afectaţi, iar picioarele şi mâna erau aproape paralizate. Acum mă bucur că le mişc. La Târgu Mureş fac kinetoterapie, fizioterapie, însă mai merg acolo când am bani şi timp”, a mai spus Leo Iorga.

În 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, fiind operat la Institutul de Pneumoftiziologie «Marius Nasta», din Capitală. În 2013, artistul a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvară lui 2014, iar la începutul luni mai a fost operat de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun. În iulie 2015, Leo Iorga a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală. În septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat pe creier pentru extirparea unei alte formaţiuni de pe creier.

 

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   casa ,   vanzare,   tratament,   cancer